Хубаво се самонадъхвате, аз няма да напиша нищо, щото от пр отдела ще звъннат на инвестора и ще ме изтрият, та затова и няма да се хабя. И тук, както и при петя сервитьорката, единственият вариант да минат подобни увеличения и предлагания, е съответният човек с главно Б да "посъветва" съответните ПФ, че ще им се случи случка, ако не запишат. Парите на пенсионерите след 20 години кучета ги яли, но пък без успешни увеличения тук и при оная другата инвест банка, влизането в ЕРМ2 е мираж. Ма ние и в Шенген така влизаме от поне 7-8 години, та... Цугцванг отвсякъде
П.С. За продадените кредити - съчнения по картинка са всички коментари досега - 40% не помня някой да е постигал при продажба на такива пакети, често дори числата са едноцифрени като проценти. Ма кой ли съм аз, че да обсъждам великата фибанка. ЪЪЪЪЪЪЪЪЪППППППП 5 ЛЕВА Минимум
Не е препоръкЪ
П.С. За продадените кредити - съчнения по картинка са всички коментари досега - 40% не помня някой да е постигал при продажба на такива пакети, често дори числата са едноцифрени като проценти. Ма кой ли съм аз, че да обсъждам великата фибанка. ЪЪЪЪЪЪЪЪЪППППППП 5 ЛЕВА Минимум
Не е препоръкЪ
Коментар