Първоначално изпратено от dimitar1978
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
Как го разбирате това ?!
Коментар
-
Това ако стане ще преквалифицирам позицията от рискова на стабилна с много голям потенциал
По информация на "Капитал" в опит да осигури по-бърза светлина за ERM II и банковия съюз правителството е сондирало за интерес към миноритарно участие в ПИБ международни институции като Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на момчето акции от банки не му трябват....на баир лозе.. по-добре е да дърпя яко кредити през подставени фирми , а после от контролните органи да казват, че нямал нищо общо с цитирани дружества...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеДП и компания.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАма ако има мераклия (или посочено лице) , който да запише цялата емисия и мажовците да станат трима
ДП и компания.
Коментар
-
Чудесни новини! Групирани в един ден за мен означава, че:
1. Продажбата на кредитите, заедно с годишната печалба, която ще се покаже и капитализира, ще е достъчно(или с няколко М разлика) за изпълнение на изискванията за капитал.
2. Вдигането на капитал за смешната(за водеща банка) сума от 20М е по-скоро реверанс към ЕЦБ.
Отделно е 20М, защото иначе мажо ще мине 90% и ще има търгово. Не ми се смята в момента колко е мин. цена на увеличението.
Успех на всички утре!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ЕЦБ каза да ПИБ да намерят 262 млн.евро ...... двамата мажовци държат 85% от акциите ...... за да си запазят дела ще трябва да намерят 223 млн.евро ........ кауза пердута ми се струва това начинание, а и VW нищо не казват за кремиковци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеRadev, пазарът не е счетоводство и тъпа сметка, която всеки хамстер може, да направи. Има и психологична компонента, която в момента е нормално да е с определяща тежест. Две
и две е само в учебниците.
Тук се гледат и други неща. Включително житието и битието на цеко от алеко.
Коментар
Коментар