Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
100% имат вече договорен инвеститор на тази емисионна стойност!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИма ли вече яснота как ще бъде увеличен капитала тук?
Много ми липсва прозрачността по въпроса!
Ако, властта ще предприема някакви мерки, свързани с тази банка за влизане в ERM 2, очакванията ми са да бъдат посочени първо лицата и институциите, евентуално, които ще се занимават с процеса, след това те да предложат какви действия и как ще бъдат постигнати със съответния срок.
Не мисля, че искам много, напротив, дори минимизирам очакванията си, предвид практиката по света.
- 1 like
Коментар
-
Има ли вече яснота как ще бъде увеличен капитала тук?
Много ми липсва прозрачността по въпроса!
Ако, властта ще предприема някакви мерки, свързани с тази банка за влизане в ERM 2, очакванията ми са да бъдат посочени първо лицата и институциите, евентуално, които ще се занимават с процеса, след това те да предложат какви действия и как ще бъдат постигнати със съответния срок.
Не мисля, че искам много, напротив, дори минимизирам очакванията си, предвид практиката по света.
Коментар
-
Най-учтиво и любезно моля модераторите да уточнят коя е темата, по която можем да пишем ?
Като пишем за "Първа Инвестиционна банка" в настоящата тема ("ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) ), постовете се трият поголовно.
Ако не можем да пишем мнения за "Първа Инвестиционна банка" тук, по коя тема можем да пишем ?
Благодаря предварително от името на всички съфорумци !
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеДнес би трябвало да затворим над 1,52(според мен) и да кажем честито на купилите тия дни и жалко за РАЗпродавалите .
Успех пичове
Горното не е препоръка за покупка или продажба -само технически прочит на графиката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Отвреме на време идва на себе си, ала обемите като цяло, обемитеее..не ме кефят особено. Ама от 2 буса спекуланти - толкоз.Last edited by mibova; 14.04.2020, 17:34.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Остана и пазара Вторник едно 10-15% поне да даде, иначе ....съм ти и пазара.
Last edited by mibova; 14.04.2020, 17:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Предполагам се шегуваш и знаеш, че Xetra-та умря. Това е заговор на световно ниво срещу банката.
Коментар
Коментар