IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Напълно си е лишена от смисъл хипотезата да ти кажа честно! Иначе това "докарване" на цената вече трябваше да е в ход и да наближава 4 лв.
    Не мислиш ли че ще е прекалено натрапчиво и видно цената изведнъж да изригне със 100%. Ако беше станало за месец - два по можеше да мине номера.

Ясно ми е че като имаме акции ни се иска бързо и с много да поскъпнат, но трябва да сме и реалисти..
    И ти си прав за малкото оставащо време. Аз имам много малко и общо взето все тая, но се опитвам да намеря нещо реалистично. Да ти кажа това, което написах ми се струва по възможно отколкото някой да налее в увеличение на 5 лв при борсова на половина. Не намирам логика. Единствено мажо да си го направи увеличението, но, ако искаха да го направят до сега щяха, а не да чакат последният момент.

Коментар

• и купувача да плати 5 лв и да е частник му е обещано и нещо което си струва 5-те лева

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Една хипотеза, която не е лишена изцяло от смисъл.
        Герп искат влизане в чакалнята съответно ПИБ трябва да направят успешно увеличение. Наши хора докарват цената на акцията до около 5лв, а ББР помага за увеличението. Уговорки на уше и четири Учи между заинтересованите и всеки получава по нещо в джобчвто. Всички са доволни дори и ЕЦБ.
        Само не съм сигурен дали и как ББР може да налее пари в увеличението без да се смята за пряка помощ.
        Напълно си е лишена от смисъл хипотезата да ти кажа честно! Иначе това "докарване" на цената вече трябваше да е в ход и да наближава 4 лв.
        Не мислиш ли че ще е прекалено натрапчиво и видно цената изведнъж да изригне със 100%. Ако беше станало за месец - два по можеше да мине номера.

Ясно ми е че като имаме акции ни се иска бързо и с много да поскъпнат, но трябва да сме и реалисти..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Една хипотеза, която не е лишена изцяло от смисъл.
          Герп искат влизане в чакалнята съответно ПИБ трябва да направят успешно увеличение. Наши хора докарват цената на акцията до около 5лв, а ББР помага за увеличението. Уговорки на уше и четири Учи между заинтересованите и всеки получава по нещо в джобчвто. Всички са доволни дори и ЕЦБ.
          Само не съм сигурен дали и как ББР може да налее пари в увеличението без да се смята за пряка помощ.
          Не смятам, че си прав. Ако искаха да докарват цената до 5 лева на борсата, то щяха да са я докарали вече. А ако ББР купува акциите, то това се води наистина като пряка помощ, за което трябва да искат разрешение, а това не мисля, че би се случило толкова бързо. Аз по-скоро си мисля, че имат друг купувач договорен. Това с ББР го лансираха от една медия, никой не е давал индикации обаче, ще се случи. Както се вижда, малко остава до отговорите на всичките въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

добре, щом така си написал
            бргазлия и банкер….. две несъвместими неща в живота …. явно си протеже на цонев

Коментар

• 1.80-2.05. Даже и това е много .
              Цкб без нужда от увеличение на капитала е 1.10

Коментар

• Една хипотеза, която не е лишена изцяло от смисъл.

Коментар

• 3 лева е реалистично..Нагоре е шанс и мечта..

Коментар

• по ми прилича на спасяване на чакалнята на всяка цена ( е не чак на 8 лв де)

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                      Не
                      добре, щом така си написал

Коментар

• Не

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                          Луфтханза я спасяват. А фибата не ще спасяване и БХ не е в позиция да поставя условия. Обратното е.
                          Не я ли спасяват?

Коментар

• Луфтханза я спасяват. А фибата не ще спасяване и БХ не е в позиция да поставя условия. Обратното е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Кое е реалността - това на пазара или увеличението на капитала? Има две цени. Ще разберем след две седмици.
                              Купи си на 4лв за 100хилки и ще дадеш глас за увеличението. Иначе бюджетните пари лесно се смятат. Виж какво става с Луфтханза. Каква гарантирана доходност търси държавата и при какви други условия.
                              Last edited by fortiss; 04.05.2020, 17:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Не е ли прекалено много 4лв за този бизнес? Я пак помисли и не бъркай желанията с реалността!
                                Кое е реалността - това на пазара или увеличението на капитала? Има две цени. Ще разберем след две седмици.

Коментар

Working...
                                X