IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

растат с няколко големи клиента
    ли знаеш ли кои са?
    ако не - провери !
    Не ги знам тази клиенти. Разчитам на ЕЦБ, ако има нещо нередно да го санкционират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Не дават, но растат. Не мога да споря, дали българските спрямо чуждите, дали по-големите спрямо по-малките, или ЦКБ, спрямо ПИБ, но всички внушително растат, друг такъв бизнес в Б-я няма.
      растат с няколко големи клиента
      ли знаеш ли кои са?
      ако не - провери !

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Няма и да дадат скоро.... виж ЦКБ е по-вероятно да дадат догодина примерно!
        Догодина, в смисъл за отчета на 2020? Извинявай, помислих, че съм в Бисери и вицове....
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение

Те не раздават дивидент и това че печелят не винаги се отразява на цената на акцията все пак фибанката май почна от 10 кинта ,ся е 2 и пеесе
          Няма и да дадат скоро.... виж ЦКБ е по-вероятно да дадат догодина примерно!

Коментар

Те не раздават дивидент и това че печелят не винаги се отразява на цената на акцията все пак фибанката май почна от 10 кинта ,ся е 2 и пеесе
            Не дават, но растат. Не мога да споря, дали българските спрямо чуждите, дали по-големите спрямо по-малките, или ЦКБ, спрямо ПИБ, но всички внушително растат, друг такъв бизнес в Б-я няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Дългорочно нещата са добре, с банковата система и тази банка с тези си действия сега, са добър бет за бъдещето. Аз като погледна назад 10-20 г., банките са най-системно уголемяващите се бизнеси в Б-я, само там растежа е постояннен.

Коментар

за едно съм съгласен с теб, ако е едър Инвеститор и иска за дългосрочно голям пакет с цел да си запази парите и да не се пазари през борсата,
                като е и преценил че след 4-5 години цената ще е 10лв или поне 7.5 за да докара приличен депозит си струва
                Дългорочно нещата са добре, с банковата система и тази банка с тези си действия сега, са добър бет за бъдещето. Аз като погледна назад 10-20 г., банките са най-системно уголемяващите се бизнеси в Б-я, само там растежа е постояннен.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  А вие защо си мислите, че едната цена задължително трябва да е свързана с другата?Не мислите ли, че увеличението може да мине на 5 лева на 100% а цената на борсата дори и да не мръдне? Играчите са различни в двете игри. Като нищо може PO-то да е 5 лева а акцията да се търгува на сегашните цени.... Поне със сигурност май ще е интересен.
                  P.S.Пак имам и се надявам на ръст но..... Не е препоръка оф корс
                  за едно съм съгласен с теб, ако е едър Инвеститор и иска за дългосрочно голям пакет с цел да си запази парите и да не се пазари през борсата,
                  като е и преценил че след 4-5 години цената ще е 10лв или поне 7.5 за да докара приличен депозит си струва

Коментар

• Има 2 пакета дето тежат на пазара, като минат ще отскочи над 3 лв. Нямам в момента но дебна накрая на пакетите да се включа с 10-15т.

Коментар

аз не разполагам с инструмент който да я оцени, а се доверявам на пазара и засега 5-те лева на сегашните акции ми се струва далеко
                      и на мен ми се струват мечта като преценявам с окомера, ама знам ли в тази БГ какво ще измислят

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        А вие защо си мислите, че едната цена задължително трябва да е свързана с другата?Не мислите ли, че увеличението може да мине на 5 лева на 100% а цената на борсата дори и да не мръдне? Играчите са различни в двете игри. Като нищо може PO-то да е 5 лева а акцията да се търгува на сегашните цени.... Поне със сигурност май ще е интересен.
                        Това е ясно ,че ще мине увеличението виж цената на борсата логично да мръдне в посока на долу .Тук се на редихте все спекуланти и скоро се чудите кой да бяга прьв

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

значи акцията не струва 5-те лева?
                          аз не разполагам с инструмент който да я оцени, а се доверявам на пазара и засега 5-те лева на сегашните акции ми се струва далеко

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

Не смятам, че си прав. Ако искаха да докарват цената до 5 лева на борсата, то щяха да са я докарали вече. А ако ББР купува акциите, то това се води наистина като пряка помощ, за което трябва да искат разрешение, а това не мисля, че би се случило толкова бързо. Аз по-скоро си мисля, че имат друг купувач договорен. Това с ББР го лансираха от една медия, никой не е давал индикации обаче, ще се случи. Както се вижда, малко остава до отговорите на всичките въпроси.
                            някой от някъде е взел кредит /подарък/ и се готви да купи нещо си някъде /с част от този подарък/, на цена, която е доста много по-висока от колкото друг без подарък би дал пари за това нещо

Коментар

и купувача да плати 5 лв и да е частник му е обещано и нещо което си струва 5-те лева
                              значи акцията не струва 5-те лева?

Коментар

• А вие защо си мислите, че едната цена задължително трябва да е свързана с другата?Не мислите ли, че увеличението може да мине на 5 лева на 100% а цената на борсата дори и да не мръдне? Играчите са различни в двете игри. Като нищо може PO-то да е 5 лева а акцията да се търгува на сегашните цени.... Поне със сигурност май ще е интересен.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X