Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Не дават, но растат. Не мога да споря, дали българските спрямо чуждите, дали по-големите спрямо по-малките, или ЦКБ, спрямо ПИБ, но всички внушително растат, друг такъв бизнес в Б-я няма.
ли знаеш ли кои са?
ако не - провери !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма и да дадат скоро.... виж ЦКБ е по-вероятно да дадат догодина примерно!И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
Те не раздават дивидент и това че печелят не винаги се отразява на цената на акцията все пак фибанката май почна от 10 кинта ,ся е 2 и пеесе
Коментар
-
Те не раздават дивидент и това че печелят не винаги се отразява на цената на акцията все пак фибанката май почна от 10 кинта ,ся е 2 и пеесе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Дългорочно нещата са добре, с банковата система и тази банка с тези си действия сега, са добър бет за бъдещето. Аз като погледна назад 10-20 г., банките са най-системно уголемяващите се бизнеси в Б-я, само там растежа е постояннен.
Коментар
-
за едно съм съгласен с теб, ако е едър Инвеститор и иска за дългосрочно голям пакет с цел да си запази парите и да не се пазари през борсата,
като е и преценил че след 4-5 години цената ще е 10лв или поне 7.5 за да докара приличен депозит си струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА вие защо си мислите, че едната цена задължително трябва да е свързана с другата?Не мислите ли, че увеличението може да мине на 5 лева на 100% а цената на борсата дори и да не мръдне? Играчите са различни в двете игри. Като нищо може PO-то да е 5 лева а акцията да се търгува на сегашните цени.... Поне със сигурност май ще е интересен.
P.S.Пак имам и се надявам на ръст но..... Не е препоръка оф корс
като е и преценил че след 4-5 години цената ще е 10лв или поне 7.5 за да докара приличен депозит си струва
- 1 like
Коментар
-
аз не разполагам с инструмент който да я оцени, а се доверявам на пазара и засега 5-те лева на сегашните акции ми се струва далеко
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА вие защо си мислите, че едната цена задължително трябва да е свързана с другата?Не мислите ли, че увеличението може да мине на 5 лева на 100% а цената на борсата дори и да не мръдне? Играчите са различни в двете игри. Като нищо може PO-то да е 5 лева а акцията да се търгува на сегашните цени.... Поне със сигурност май ще е интересен.
P.S.Пак имам и се надявам на ръст но..... Не е препоръка оф корс
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
значи акцията не струва 5-те лева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
Не смятам, че си прав. Ако искаха да докарват цената до 5 лева на борсата, то щяха да са я докарали вече. А ако ББР купува акциите, то това се води наистина като пряка помощ, за което трябва да искат разрешение, а това не мисля, че би се случило толкова бързо. Аз по-скоро си мисля, че имат друг купувач договорен. Това с ББР го лансираха от една медия, никой не е давал индикации обаче, ще се случи. Както се вижда, малко остава до отговорите на всичките въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеи купувача да плати 5 лв и да е частник му е обещано и нещо което си струва 5-те лева
Коментар
-
А вие защо си мислите, че едната цена задължително трябва да е свързана с другата?Не мислите ли, че увеличението може да мине на 5 лева на 100% а цената на борсата дори и да не мръдне? Играчите са различни в двете игри. Като нищо може PO-то да е 5 лева а акцията да се търгува на сегашните цени.... Поне със сигурност май ще е интересен.
P.S.Пак имам и се надявам на ръст но..... Не е препоръка оф корсLife won't wait for you.
Коментар
Коментар