If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За последните 6 месеца са изтъргувани 2.3мил акции на средна цена 2.54лв.
Явно пазарът доста сполучливо е оценил банката - и преди увеличението, и сега. Има ли ликвидност, работи...
Продължава да гложди съмнението, че най-добрата акция на бфб е продадената акция.
И не се забелязва и щипка обществено основание за промяна на този постулат.
Псувайте ме, ама аз продължавам да виждам в целия процес някакви почерци и специфични подходи.
Да, в конкретния случай на карта беше заложено много и някаква форма на подсигуряване сигурно е била смислена и защитима.
При баланс от 10мрд не само беше, а още е заложено много и някаква форма на подсигуряване сигурно е била смислена и защитима.
Почти всеки 3-5 е клиент на банката, има кредити или карти или депозити. Работят хиляди хора, на които се плащат осигуровки.
Бих ти препоръчал да не инвестираш в банки, май не ти понася. Купи си Treasury bond, и си спи спокойно.
Няма как някой, ако ги запише тези 40 милиона акции на 5 лв да е по-глупав, нито от сегашните мажоритари, камо ли от тези дето се готови да хвърлят всичко на 2,60.
Отнесох се с пълно разбиране към въпроса на колегата Ънсуърт, който смислово попита: А вие що гледате все откъм схемата и мушенгията?
Не се шегувам, не иронизирам!
Просто продължавам да вярвам, че и двата ъгъла на гледане са приложими и суверенни. Той гледа така, аз инак.
Псувайте ме, ама аз продължавам да виждам в целия процес някакви почерци и специфични подходи.
Да, в конкретния случай на карта беше заложено много и някаква форма на подсигуряване сигурно е била смислена и защитима.
Някой би казал - ами то всичко си нормално, книгата е повече от добра и по тази причина е напълно нормално да има почти двойно търсене за предлаганото количество. Ерго, мераклии имало много и се е случило състезание!
На което аз пък бих отвърнал, че всичко на което станахме свидетели днес, включително демонстрираното търсене има един и същ режисьор-постановчик. Има проблем! Аз в последните дни се демонстрирах като доста глупав инвеститор, но продължава да ме гложди подозрението, че присъствахме и на глупава и семпла пиеса.
Щото, едното не изключва другото.
Е, резултатът ще се опакова - нали само това се брои.
Половинчасовото "изригване" напъваше към светлото бъдеще, но след още половин час се върнахме точно на мястото, откъдето стартира деня. Е, няма нищо лошо в дейтрейдинга и малко полепнала по пръстите печалбица, но за главното не сме мръднали и на йота:
Продължава да гложди съмнението, че най-добрата акция на бфб е продадената акция.
И не се забелязва и щипка обществено основание за промяна на този постулат.
Сигурно някъде из офисите сега се поздравяват, потупват се по рамената, правят "горно" мъжкарско здрависване и тресат мазни телеса от възторг, че са постигнали голям резултат.
Коментар