If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А сега да видим дали ти не си спонсорирания ? Крадеца вика дръжте крадеца ! Нали не се съмняваш, че изборите от години се купуват и манипулират ! Добре сте си научили опорните точки !
Не съм, Здравко - аз съм самият спонсор, така да се каже - в идеен смисъл, разбира се. Защото преди 30 години съм основавал СДС, а сега пак СДС - в съюз с ГЕРБ - ще ни вкара в ЕРМ-2!... А вие - кои бяхте?...
Здравко, а ако възможностите са две - да влезеш в ERM по грозния начин, или въобще да не влезнеш, ти кое би избрал?
И за да бъда до край коректен с теб ще ти отговоря, че избирам да влезнем в чакалнята, отколкото да стоим отвън, но не съм съгласен с начина по който се случва това с парите на данъкоплатците, и то двойно !
Ще ти кажа, че само залъгваме себе си с тези изпълнения ! Това Гербаво правителство управлява вече трети мандат, къде спа толкова години та не направи така, че отдавна да сме в чакалнята или вече дори приели еврото ? Безкрайни отлагания ! Вие купихте ли си акции от 5лв. да попитам аз ?
Зададох един прост въпрос, но вместо прост отговор получавам политически излияния и не свързан въпрос.... Отговорете ми на простия въпрос, моля... от двете възможности в предния ми пост, кое избираТЕ???....след като сме на ВИ?
Здравко, а ако възможностите са две - да влезеш в ERM по грозния начин, или въобще да не влезнеш, ти кое би избрал?
Ще ти кажа, че само залъгваме себе си с тези изпълнения ! Това Гербаво правителство управлява вече трети мандат, къде спа толкова години та не направи така, че отдавна да сме в чакалнята или вече дори приели еврото ? Безкрайни отлагания ! Вие купихте ли си акции от 5лв. да попитам аз ?
Сега ще ти кажа, много си свикнаха в кочинката над 10 г. Не искат промяна, промяната ги плаши. Влизането в ЕРМ2 променя държавата и ще продължи да я променя, защото едно е някой да ти дава законите си - както сме сега в ЕС, друго е да ти даде валутата си и да те допусне до ЕЦБ, това неминуемо ще предизвика промени, те са започнали вече. Много хора ще се протипоставят и това е част от човешката природа. Грозен или красив, те не искат влизане в ЕРМ2, защото това разбива представите им.
Мисля че моя въпрос е зададен към друг участник във форума и очаквам отговор от него (ако иска да отговори) и моля да не ми отговаряш от негово име? Ако искам нещо да питам теб - ще се обърна директно.
"По делата им ще ги познаете". (Матей 7:20)... А аз бих добавил - и по резултата. С 2% на изборите и 102% приказки не става!
А сега да видим дали ти не си спонсорирания ? Крадеца вика дръжте крадеца ! Нали не се съмняваш, че изборите от години се купуват и манипулират ! Добре сте си научили опорните точки !
Сега ще ти кажа, много си свикнаха в кочинката над 10 г. Не искат промяна, промяната ги плаши. Влизането в ЕРМ2 променя държавата и ще продължи да я променя, защото едно е някой да ти дава законите си - както сме сега в ЕС, друго е да ти даде валутата си и да те допусне до ЕЦБ, това неминуемо ще предизвика промени, те са започнали вече. Много хора ще се протипоставят и това е част от човешката природа. Грозен или красив, те не искат влизане в ЕРМ2, защото това разбива представите им.
Бик, не се прави на артист, много добре ме разбираш ! "Не съм комунист и никога няма да бъда" както се пееше в една известна песен в зората на демокрацията ! Гласувам с двете си ръце и крака за влизане в еврозоната ! Не съм съгласен с грозния начин, по който се опитват да го извършат Гробаджиите !
И кое точно му е грозното на начина? Или си мислите, че като като повтаряте едно и също то ще стане бяла истина? Дали е добра цената, на която купува държавата, ще се разбере след време, когато инвестицията се осребрява. Сега е като рев по нероден Петко... Впрочем, вие давате ли си въобще сметка, че за да защитите спонсора си - жертвате интереса на България!? Това по-малко грозно ли е?
Кой спонсор ? Много сериозно си се объркал ! Не бъркай твоя интерес и този на шайката, която ни управлява с интереса на България ! Интереса на България е да влезне в еврозоната, но да не продължи да бъде крадена и точена от тази шайка !
Бик, не се прави на артист, много добре ме разбираш ! "Не съм комунист и никога няма да бъда" както се пееше в една известна песен в зората на демокрацията ! Гласувам с двете си ръце и крака за влизане в еврозоната ! Не съм съгласен с грозния начин, по който се опитват да го извършат Гробаджиите !
И кое точно му е грозното на начина? Или си мислите, че като като повтаряте едно и също то ще стане бяла истина? Дали е добра цената, на която купува държавата, ще се разбере след време, когато инвестицията се осребрява. Сега е като рев по нероден Петко... Впрочем, вие давате ли си въобще сметка, че за да защитите спонсора си - жертвате интереса на България!? Това по-малко грозно ли е?
А аз бих гласувал и за дявола, ако ни вкара в ЕРМ-2, защото това е сега разделителната линия между комунисти и антикомунисти!
Много си прав! Комунист, десен, ляв, са думи без значение в Б-я, тотално компроментирани. И Бг народ го знае, затова и не им обръща внимание.
Както се изрази Ники Василев, че не иска да мине живота му да чака да влезем в Еврзоната, както на много наши съседи ще им мине да чакат да влязат в ЕС, което не е и от голямо значение. Това, което е от значение, е кой ти регулира банките, каква ти е валутата, кой ти контролира паричното обръщение и ако чакаме идеални условия или идеалните управляващи да ни вкарат - ще ни мине живота, ако въобще някога стане.
Затова и аз се чудя защо гласуват за Бойко, а то е защото той си знае едно - магистралите, строежите, което мен не ме интересува, но хората го виждат.
Сега, го гледам днес бил козирувал на началник от ЕС, оня ден проговори и немски. Налива пари на БФБ, купува акции от първичен пазар, сключи сделка с ЕЦБ за Суап, говори свободно със всички от Америка до Европа до Русия и Турция, само с Китай не съм го виждал да поддържа контакти, но сигурно там не му дават да пипа. Сега е момента, щом сме с Хърватска, това не е измислено от него от ЕС е спуснато да сме комплект, да използва момента и контактите си и да ни дадат една Чакалня, което ще е едон ново начало и ясна перспектива накъде отиваме, и по кои се равняваме, и още по-важно веднъж за винаги ще се реши проблема с ликвидността в нашата икономика - ще има кой да регулира парите и лихвите, а това е много важно за да има икономика. Ще има и кой да контролира банките ни - въбшен надзор. Те това са нещата. А който си иска да си философства на тема кой е комунист, кой бил дясен, кой психо десен и или ляв и т.н. - неща които Бг народ не се интересува, аз също не ме вълнуват, още по-малко троловете по темата, казал съл съм им има си тема за Политика, там не я отварям, не им и пиша, да си пишата там...
И за банката. Пак някой натиска цената, защото чакаме нещо, тоя път края на седмица, после пак ще се изстреля цената, да не кажете, че не знаете. И в това няма нищо пазарно, не се лъжете, просто го правят да ви оберат акцийките.
А аз бих гласувал и за дявола, ако ни вкара в ЕРМ-2, защото това е сега разделителната линия между комунисти и антикомунисти!
По редно е да се каже комунисти и настоящи комунисти. Няма как деца и внуци на комунисти да не са и те комунисти макар и пременени на десни и либерали.
Коментар