Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
По ред причини, точно капитализациите и на ФИБ и на ЦКБ требве да са от най-големите на борсата.
Това са единствените компании, които аз не помня да са биле на загуба, независимо от годините - кризи, мризи, таксите и услугите си им вървят и няма човек да не ползва такива услуги. Това са истински растежните компании..само като се погледне 5-10-20 г. назад ясно се вижда растежа - не са празни приказки.
А след надзора на ЕЦБ, би трябвало да са перлите на БФБ!
А не шитове като Лещерко и подобни, които много бързо ще разберете, че не струват толкова на колкото ги надухте.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
По ред причини, точно капитализациите и на ФИБ и на ЦКБ требве да са от най-големите на борсата.
Това са единствените компании, които аз не помня да са биле на загуба, независимо от годините - кризи, мризи, таксите и услугите си им вървят и няма човек да не ползва такива услуги. Това са истински растежните компании..само като се погледне 5-10-20 г. назад ясно се вижда растежа - не са празни приказки.
А не шитове като Лещерко и подобни, които много бързо ще разберете, че не струват толкова на колкото ги надухте.Явно никой не им вярва !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз лично не виждам причина капитализацията да е много по-различна от тази на ЦКБ....по ред причини....
А не шитове като Лещерко и подобни, които много бързо ще разберете, че не струват толкова на колкото ги надухте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеНещо много рехаво на аска!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеМисля че се върти вече около дъното хартийката. Чудя се дали да не захлебя и да изтрия малко загубата от лани
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеМисля че се върти вече около дъното хартийката. Чудя се дали да не захлебя и да изтрия малко загубата от лани
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Честно казано, на мен въпросният човек ми напомня за един друг - Иван Митев, туй както по отношение на убежденията, тъй и на честотата на огласяването им. Обаче начинът да се справим с подобни явления е просто да не им се отвръща, нека си тролят. Колкото до 50-те акции - ми да, нищо не са - аз изпивам повече кафе на месеца (като сума). Какво ще стане с банката - поживем-увидем. Аз лично не вярвам на апокалиптичните сценарии. Имам и не давам препоръки. А относно темата дали пенсиите инвестират тук и там по нашепване от телефона - мисля, че всички знаем за какво иде реч. Под пенсии нямам предвид институции(туй за пред КФН), а редови български инвеститори над 63г. с месечни доходи от около 300 лв.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеНе знам защо сте се нахвърлили върху този Хари, но тук някой се хвали, че имал 50-на акции. Това детска градина ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеНе знам защо сте се нахвърлили върху този Хари, но тук някой се хвали, че имал 50-на акции. Това детска градина ли е ?
Никой нямаше да обръща внимание на Хари, ако си казваше мнението по веднъж на ден и в една тема, а той по няколко пъти във всяка тема. Писва!
А иначе да ти кажа, ПИБ акциите ми бяха доста повече...продадох ги на прилична загуба и не мисля да се връщам.Last edited by polax; 12.05.2021, 08:30.
Коментар
-
ГЕРБавите в момента подготвят сценария с КТБ, само че този път с ПИБ за да бутнат поредното антигербаво правителство и бойко българоубиеца да се върне пак на бял кон. Оманците и емиратите ще съдействат. Власт не се сменя с избори, а с кръв - в противен случай винаги се стига до гражданска война или саботажи.
историята го доказва - американците са избили англичаните, севера са избили робовладелците от юга, франсетата са избили роялистите, червените са избили белите, нацистите са избили комунистите (фейка с Райхстага), българите са избили турците (клахме ги и ние, както те ни клаха - Вазов), комунистите са избили монархистите, румънците избиха чаушеските и секуритатето.. само 89та не се проля кръв и затова още не се е сменила властта, която дойде 44та.Last edited by totenkopf; 12.05.2021, 01:05.
Коментар
Коментар