Първоначално изпратено от lefti
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
При една комисия да разследва ББР тук лева е бита карта )))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ПИБ официално е спасявана само веднъж - половината банки в европа са спасявани за същия период. Неофициалното си е неофициалноЗа атакуването - ми замислете се що точно тази банка атакуваха? Няма други български ли, ако можем да наречем тази българска, що ли? Нямам акции тук за протокола. Аз отново да попитам всички, които плюят фибанксъту и венцеславят Молдинещо си - мислите ли, че ЕЦБ и БНБ са по-неграмотни, некомпетентни и с по-ниско ниво на доверие от Молдовската централна банка, която одържави молдинещо си (ПИБ никога не е била одържавявана), след луд скандал за пране на пари на руски олигарски (ПИБ не е имала такъв скандал, има си други дертове) и не намери доверие за покупката от никой друг, освен от един Чичо. Просто питам?
П.С. Личното ми мнение е, че цената тук е ниска и е добра за купуване. Не е препоръкЪ и т.н., отново да кажа, че нямам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ПИБ официално е спасявана само веднъж - половината банки в европа са спасявани за същия период. Неофициалното си е неофициалноЗа атакуването - ми замислете се що точно тази банка атакуваха? Няма други български ли, ако можем да наречем тази българска, що ли? Нямам акции тук за протокола. Аз отново да попитам всички, които плюят фибанксъту и венцеславят Молдинещо си - мислите ли, че ЕЦБ и БНБ са по-неграмотни, некомпетентни и с по-ниско ниво на доверие от Молдовската централна банка, която одържави молдинещо си (ПИБ никога не е била одържавявана), след луд скандал за пране на пари на руски олигарски (ПИБ не е имала такъв скандал, има си други дертове) и не намери доверие за покупката от никой друг, освен от един Чичо. Просто питам?
П.С. Личното ми мнение е, че цената тук е ниска и е добра за купуване. Не е препоръкЪ и т.н., отново да кажа, че нямам акции
Коментар
-
Дай пример на банка в европа спасявана три пътиЗа атакуването - ми замислете се що точно тази банка атакуваха? Няма други български ли, ако можем да наречем тази българска, що ли? Нямам акции тук за протокола. Аз отново да попитам всички, които плюят фибанксъту и венцеславят Молдинещо си - мислите ли, че ЕЦБ и БНБ са по-неграмотни, некомпетентни и с по-ниско ниво на доверие от Молдовската централна банка, която одържави молдинещо си (ПИБ никога не е била одържавявана), след луд скандал за пране на пари на руски олигарски (ПИБ не е имала такъв скандал, има си други дертове) и не намери доверие за покупката от никой друг, освен от един Чичо. Просто питам?
П.С. Личното ми мнение е, че цената тук е ниска и е добра за купуване. Не е препоръкЪ и т.н., отново да кажа, че нямам акцииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Тази банка се създаде на два закона Юнел и отпадаци без тях си е труп )))
И понеже на нашия пазар не е като да няма гръцки и италиански банки, да питам та държавата спасяваше ли банки или и самите държави ги спасяваха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Дай пример за банка в Европа атакувана умишлено.
Коментар
-
Дай пример на банка в европа спасявана три пъти
Коментар
-
За мен банката никога не е била по-стабилна, отколкото е в момента. Нямам представа фонд ли натиска цената или целенасочено се бута, поради нечии интереси, но няма вариант цаците да обърнем тренда дългосрочно без сериозна подкрепа от някой голям!
А за момента няма индикации за такъв играч на хоризонта! Въпреки това съм оптимист тук! Обявените резултати са добри и очаквам скоро да сме обратно на нивата от около 2.5, където беше най-голямата съпротива, когато беше обявено, че държавата и чехът ще наливат пари!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Назад се вижда и колко пъти беше атакувана банката и колко пъти си върна парите на държавата за спасяването. Ама важното е, че е била спасявана, все едно други банки в Европа не са били спасявани без някой да е провеждал целенасочени атаки към тях.
Айде като се казва А, да се казва и Б.
Last edited by X_Y; 13.05.2021, 20:47.
- 1 like
Коментар
-
Назад се вижда ,че три пъти е спасявана
Айде като се казва А, да се казва и Б.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Не може да стане минус викаш
Коментар
-
Всички се бъзикате с хари (и често с право), като най-странното е, че масата бъзикащи го са фенове (платени тролове и проксита) на човека от Банкя, който всъщност направи сделката на 5 кинта за папир, поради която сега всеки гражданин на България е собственик в тази банка. Нищо де, така сте решили, но още по-веселото е, че отново една немалка част от хората, които бъзикат Хари (и пак да повторя - с право) и имат 0 вяра на БНБ, ЕЦБ, стрес тестовете и отчетите на фибанкасъту, имат огормна вяра на Молдовската народна банка (или както там се казва), "г-н Донев", екселските печалби на молдинкорп и т.н. Кажете честно????Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Назад се вижда ,че три пъти е спасявана
- 1 like
Коментар
Коментар