Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Аз няма да отида, защото съм прекалено малък, няма кой да ме чуе за нищо. Но искам да знам, защото мисля, цялото общество трябва да знае, как се управляват парите на Пенсионните. Примерът с ИХеБе е прекалено пресен, как Вътрешарите, заедно с Пенсионното сготвиха и оглозгаха пакета на пенсионерите - КФН да провери - продаден ли е на загуба? Това искам да разбера и за ФИБ, като въпрос за тази среща, ИМА ЛИ ПЕНСИОННИ ДРУЖЕСТВА, КОИТО ДА ПРОДАВАТ АКЦИТЕ СИ НА ЗАГУБА? КФН да провери защо го правят, след като Държавата е записала на 5 лв., и след като при ИХеБе виждаме, че след като си продадат пакета следва покачване и съвсем други сметки, колко трябвало да струва? Та защо те продават евтино, кой ги кара?
Иначе като причина за тази среща, може би е, че от банката искат да повдигнат духа и курса на акцията. Прекалено много се задържа под 2 лв., абсолютно незаслужено. Пак ще кажа, когато безработицата спада, заплатите и имотите растат, няма логика банкови акции да падат - така е и по цял свят.
Коментар