Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
След клането миналата седмица тези цифри са пълна фантастика !
Над 3лв и да иде някога ,няма да е близките 7-8 месеца.
По принцип, такива кланета са старт на многомесечен мечи пазар ! Подгответе се ....поне психически
Очаквам консолидация между 2,10 и 2,50 идните поне 3 месеца.
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеПриключи ли продавачът на ПФБК и отива пак над 3 лв. и ще търси нов връх на 3.50-60
Над 3лв и да иде някога ,няма да е близките 7-8 месеца.
По принцип, такива кланета са старт на многомесечен мечи пазар ! Подгответе се ....поне психическиLast edited by danetha; 06.02.2024, 09:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Устойчив бе до миналата седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеПо-скоро е обратното -- трендът е устойчив
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеТакъв голям спад не е случаен ! Голяма подплашена риба разтоварва тук.
Но вие стискайте
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеКак пък толкова години все манипулации вървят за тази баНка, винаги всичко ѝ е било точно, не са я спасявали...
Да се чуди човек просто
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеКак пък толкова години все манипулации вървят за тази баНка, винаги всичко ѝ е било точно, не са я спасявали...
Да се чуди човек просто
И въпреки всичко -- акцията е подценена -- в пъти. И играта е такава, че чисто като имидж тук залогът е голям. Очаквам още тази година да е поне по 2 цена, която е към момента.Last edited by lefti; 05.02.2024, 20:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнение
Това, тук ми звучи, като пълна спекулация с фактите. Коя бомба точно е гръмнала? Имаме една вестникарска статия, която отразява фактите манипулативно (вероятно поръчково)
Да се чуди човек просто
- 3 Харесвания
Коментар
-
Банката има:
BVPS - 9,88 лв това е счетоводната стойност
при цена затваря 2,38 P/B e 0,24 ;-)
Само за справка!
Много вероятно по ситуацията да има провизии ;-)
137 168 мил е Обезценката от последния отчет.Last edited by dido_yord; 05.02.2024, 19:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение
Това е точно така, но по-страшно. Явно проблемните кредити е трябвало да се покрият за да се изчисти баланса за влизане в еврозоната. Обаче влизането се отложи и бомбата гръмна предварително. Сега имам едно усещане, че пак ще я спасяват с парите на данъкополатците в името на по-висшата цел. ББР може да купи още едно пакетче ама този път на 10 лева и нещо подобно...
Но кой съм аз, че да съдя когото и да било ... Пазарът винаги наказва онези, които играят срещу него ... всичко е въпрос на хоризонт. Много ми хареса една мисъл от испански сериал ... "Ако Колумб беше, като вас никога нямаше да открие Америка"...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар