If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм убеден, че тази цена е супер мижава..... и скоро ще видим съвсем други нива тук..... да не забравяме, че държавата влезе на 5 кинта и ще иска да вземе поне 7-8 до няколко години при продажбата на пакета, даже мисля, че чужди инвеститори ще го купят!!!
Мапа, аз също стискам пакет тук и се надявам на покачване, понеже акцията е наистина подценена, но не това че държавата е купила на 5 лв. ме мотивира. Държавата не е символ на ефективен, борсов и какъвто и да е играч.. По-скоро се надявам на някаква смяна в собствеността.. най-сетне консолидацията на банковия пазар да стигне и до тук. Доста години това си остават празни надежди, но... стискаме до посиняване и това е
ПФБК от новината поне 400К ) тръсна и продължава дано удържиш
Аз съм убеден, че тази цена е супер мижава..... и скоро ще видим съвсем други нива тук..... да не забравяме, че държавата влезе на 5 кинта и ще иска да вземе поне 7-8 до няколко години при продажбата на пакета, даже мисля, че чужди инвеститори ще го купят!!!
...и това как точно ще помогне на малките да осребрят?
Дивидент няма, чакаме само на капиталова, но с оглед на мажо няма кой да вдига, че да печелим от капиталовата. Имам и чакам ама дали ще дочака....
Ако печалбата продължава да е по левче на акция, а за тази година очаквам повече, цената няма как да остане 3 лв.....
16 години - 0 стотинки дивидент. Относно капиталовата печалба - графиката я представя прекрасно. Вероятно някои хора ще кажат "да де, ама аз купувах на 1,50 и продавах на 5,40". Това не би имало абсолютно никакво значение, тъй като обемите показват кой колко е продавал и купувал. Дори да са прави тези хора /с печалбите тук/, това е все едно тримата от подиума на някоя олимпиада да кажат "занимавайте се с плуване и ще спечелите медал от олимпиада". Не, няма да спечелите. От 100 000 трениращи, печелят трима.
Коментар