If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е рано е… нека да изнудим тук тези които ще желаят да продават заради дата на бианор а пък и на други места… играта е проста
Привет Скоти. Бианор не е нещо особено и мисля няма да произведат нещо особено смущаващо за свободния борсов кеш. Нито имат лидерски продукт (като шели), нито има сигурност за новите и бъдещите им инвестиции, че ще са толкова успешни, както предполагат, нито пък могат да кажат, че са голям фактор за софтуерния пазар. Предполагам, че Хората които ще се заиграят там, рано или късно пак ще търсят къде да върнат капитала... Те и Сирма опитваха да са нещо като хъб за млади технологични компании, но виждаме къде им се търкаля цената
без препоръка
Рано е да се каже, но ако е така пътят към 3ката е открит.
е рано е… нека да изнудим тук тези които ще желаят да продават заради дата на бианор а пък и на други места… играта е проста
Привет харесвам те и те уважавам пишеш умно не те познавам бианор е готино нещо… не е Шели но бфб има нужда отп повече на брой читави хора… едно Шели борса не прави… а и бях в Хаят усетих човека…. Препоръка от мен за да изпилваш наученото от ендер ходи на събранията и срещите така ще можеш да прилагаш практически нещатата
успех
Няма как Софикс да пада,а тук да се качва !
Ако някой не е разбрал,скоро ще разбере.Но ще е късно
Имаше шанс ,но с тея циркове преди месец убиха всичко.
Сега масовката и някои много "успешни" инвеститори ,които винаги забравят да пишат когато акцията пада ,пак ще чакат 4-5г държавата да излезе на нула,но инвестициите на БФБ са така.
Засега не мисля да пипам.... докато не заработят по-сериозно.... а и Гаргов не е излязъл все още, ако мине неговия пакет под 15 лв. бих се включил там някъде
Като го гледам тоя Гаргов май ще се паникьоса чак на 10, за да запази поне милионче в лв. Стопи ли му се инвестицията до милион може да хвърли кърпата Ама какво от това че би я хвърлил!? С нищо няма да промени картината, ако се крашне до 10
Засега не мисля да пипам.... докато не заработят по-сериозно.... а и Гаргов не е излязъл все още, ако мине неговия пакет под 15 лв. бих се включил там някъде
Няма ли да влезеш с няколко тона в Неохим или благоразумно се отказа?
Коментар