Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой продава тук и на трейс?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ ти съвсем ни хвана за балачета. Пишеш, че купуваш от 1.70, което със сигурност означава, че си "товарил евтино" и на по-високи нива.
Ще ти пиша отново, когато падне на номинал.
Ти пишеш сега, а сега кои модел за оценка ти показа това.Пълните ви поредни шизофрении.
То ако зависеше нещо от такива, никога нямаше да има борса и стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНа 1.65 съм ги купил . 15 % надолу е около 23-24 стотинки. Все още не съм видял да е на 1.40 лв. Ако отиде на 1.40 още ще купя
.
Ще ти пиша отново, когато падне на номинал.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗащото ще се продават гръцки банки ? Как би се отразило на цената?
За по-сигурно може да изчака да влезем в еврозоната след 4-5г., тогава ще се финансира на тънка лихва.... но цената ще е друга
Не е препоръка- защото и сам не си вярвам
Или както там някакъв перверзен китаец е казал, ако стоиш достатъчно дълго на брега на реката ще видиш труповете на врагове ти да се носят по нея
Коментар
-
На 1.65 съм ги купил . 15 % надолу е около 23-24 стотинки. Все още не съм видял да е на 1.40 лв. Ако отиде на 1.40 още ще купя
.
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа сега си едни бързи -15% за по-малко от седмица.
Евтина ли е банката, за да знам дали да купувам или да я изчакам на номинал?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеизчакай да фалира гърция
За по-сигурно може да изчака да влезем в еврозоната след 4-5г., тогава ще се финансира на тънка лихва.... но цената ще е друга
Не е препоръка- защото и сам не си вярвамЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа сега си едни бързи -15% за по-малко от седмица.
Евтина ли е банката, за да знам дали да купувам или да я изчакам на номинал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРайфайзенбанк ли си продават портфейла???
Евтина ли е банката, за да знам дали да купувам или да я изчакам на номинал?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Райфайзенбанк ли си продават портфейла???
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеРайфа наред днеска се изсраха!Всъщност - те от вчера са почнали....
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Смятай,
поне смятането е безплатно.
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКупувай. Ще ти смятам загубите периодично.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеунищощението на капиталовия пазар е болка за ВСИЧКИСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНа вас от 4 години насам през ден все някой ви се изсира... Защо не си зададете въпроса всъщност, къде сте застанали?
Голтаци (и злоради простаци), които не могат да разберат че унищощението на капиталовия пазар е болка за ВСИЧКИ - от обиковения бачкатор, до т.н. мениджър!
Коментар
Коментар