If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aйдаа, тръгна и тука по урвата. Хвърчат големи кюфтаци на все по ниски цени.
Ще Ви чакам на 1.35 да усредня на 1.4, може и по-ниско после.
В края на краищата 1.20 е било след Леман, още вътък има
Мислиш че тогава като е била 1,07 - това мисля че и беше дъното - то само до там може да падне сега ли?
Aйдаа, тръгна и тука по урвата. Хвърчат големи кюфтаци на все по ниски цени.
Ще Ви чакам на 1.35 да усредня на 1.4, може и по-ниско после.
В края на краищата 1.20 е било след Леман, още вътък има
Вие съвсем изтрещяхте тука. Ами криза е, икономиката е обтегната в световен мащаб. Нормално е да има забавяне на мощностите. Хората оптимизират персонала, за да запазят предприятието. А какво сте подхванали тук ПИБ-а пък въобще не ми е ясно. До вчера ревахте, че банките не раздавали пари на бизнеса, защото искали много високи критерии за стабилност, които никой не изпълнявал и така закопавали родните фирми в кризата, ся ревете, че им давали кредити. Eдва ли банката им е дала пари на тези, заради хубавите им хубави очи. Сигурен съм, че си е обезпечила добре кредита. Освен мърморене на спекуланти без работа, едва ли има нещо смислено казано до
тук.
Що ти трябваше да пишеш толкова - трябваше да се ограничиш до последното си изречение И още нещо - постоянното мърморене, експертни мнения (неподкрепени от факти) и др. прийоми имат за цел да одусат крушата. Само си представи такива душици ако можеха да си купят вестник...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Вие съвсем изтрещяхте тука. Ами криза е, икономиката е обтегната в световен мащаб. Нормално е да има забавяне на мощностите. Хората оптимизират персонала, за да запазят предприятието. А какво сте подхванали тук ПИБ-а пък въобще не ми е ясно. До вчера ревахте, че банките не раздавали пари на бизнеса, защото искали много високи критерии за стабилност, които никой не изпълнявал и така закопавали родните фирми в кризата, ся ревете, че им давали кредити. Eдва ли банката им е дала пари на тези, заради хубавите им хубави очи. Сигурен съм, че си е обезпечила добре кредита. Освен мърморене на спекуланти без работа, едва ли има нещо смислено казано до
тук.
Проблема е не че дават кредити, а ги дават на Боклуци. С главно Б.
тук.
Ау,с к'ви колосални обороти я крепите таз акция глупава! Мир на праха Ви(и на парите Ви),нещастни мумии!
Това, че не сме били с теб на IPO-то да не те нерви . . . Купи нещо еФтинко да се усмириш... сега да не си купиш Кремиковци и после пак ПИБ ще ти е виновна
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
О да, разбрах И много се изкефих, ама нямах време да злорадствам във форума. С Данске се получи хитрата сврака - с двата крака А и тук ламята и спеко се цепеха как това е началото на атаката срещу борда и как международните акули-спекуланти ни били взели на мушка ..... Сега се вижда кой е бил акула и кой не ....
Този спеко и той се изгуби като ланшния сняг. Скоро не е пускал някоя нова, извратена тема ...
Не е препоръка
А разбра ли, че на данске им свили крилцата. Рейтинга надолу май с 2 степени. Предположих, че тази новина ще ти е повод за реабилитация по спора, който се въртеше от едно време във форума, дали са в час, когато се пробваха да играят срещу борда.
О да, разбрах И много се изкефих, ама нямах време да злорадствам във форума. С Данске се получи хитрата сврака - с двата крака А и тук ламята и спеко се цепеха как това е началото на атаката срещу борда и как международните акули-спекуланти ни били взели на мушка ..... Сега се вижда кой е бил акула и кой не ....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар