Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСъгласен, всичко започна с посещението на сенатора-инвалид от виетнамската война. Държавата се атакува на всички фронтове
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова е най голямата глупост дето може да се случи....в тая ситуация безвластието ще е най-лошото ....
Справка - Виденов като си замина как нещата се успокоиха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМисля че МВР се старае колкото може да ограничи паниката
Прокуратурата не я споменавам нарочно!
Коментар
-
Всичко започна с атаката на държавните органи (прокуратурата) срещу една частна банка. Имам основания да смятам, че това сега е реинкарнация на стари слухове и не е целенасочено. На властите обаче, след като целенасочено омазаха нещата с КТБ, им е изгодно да представят нещата като атака срещу държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеИ смяташ, че някой умишлено разкарва групи от по 30-40 души по банковите клонове в София, Добрич и други градове?
А откъде полицията знае това, както и че влезлите в банките питали не за депозити, а за кредити?
Един от нас двамата (министъра или аз) сме идиоти!
ПП Ако питам Гиговчо - аз съм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМисля че МВР се старае колкото може
А откъде полицията знае това, както и че влезлите в банките питали не за депозити, а за кредити?
Един от нас двамата (министъра или аз) сме идиоти!
ПП Ако питам Гиговчо - аз съм![/B
ПП И КТБ и ПИБ са си много добри банки. Клатят ги престъпници!Last edited by diletant; 27.06.2014, 14:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКато гледам какво става на борсата и как се срутват всички дружества, а не само банките, почвам да си мисля, че не са ни виновни Кутев, Пеевски, Бойко и който и да е наш политик или олигарх. Мирише ми на координирана акция отвън. Май ни готвят за следващата Украйна. Дано не съм прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТея освен да си подадат оставките масово за друго нищо не стават.
Квото и да кажат, квото и да направят никой няма да им повярва.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеИмаме и още как Даже днес в НС Цветлин Йовчев показал картата си от ПИБ и казал: Не съм си изтеглил парите и не възнамерявам да го направя. http://clubz.bg/5379-dyrjavata_tyrsi..._sreshtu_bankiLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДали имаме главен прокурор?Дали имаме ДАНС, МВР и т.н.? ..... Дали имаме държава?
Квото и да кажат, квото и да направят никой няма да им повярва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДали имаме главен прокурор?Дали имаме ДАНС, МВР и т.н.? ..... Дали имаме държава?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар