Между другото бате Пешо не ти ли харесва какво предлагам, все пак съм гледал да се съобразявам с хора имащи депозити в закъсали банки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОпряхме до класиците.М да другаря Тодор Живков отдавна е прозрял истината.А равновестко обича да раздава акъл.Той простия човек всичко знае и всичко може веднага оправя нещата всичко му е лесно
Също както съм убеден че параноята и паниката която лъха от правителство и централна банка ще доведе до ужасен резултат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеАбе то много неща требват, ма нали некой требва да плати " Щом немаш пари, какво ще решаваш ти бе "
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениезащо съсела Стани Гей избяга в Брюксел?
1. защото се насра от страх , че ще го линчуват заради падането на Борда и ограбването отново на Българските вложители.
2, за да помага на ПЕС овете в Европа
3. за да гради кариера
4. защото Руските тайни служби го внедриха в европейските структури като троянски кон на КаПутин
Коментар
-
Въпрос към комундета....
защо съсела Стани Гей избяга в Брюксел?
1. защото се насра от страх , че ще го линчуват заради падането на Борда и ограбването отново на Българските вложители.
2, за да помага на ПЕС овете в Европа
3. за да гради кариера
4. защото Руските тайни служби го внедриха в европейските структури като троянски кон на КаПутин
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз за това реших да напиша нещо смислено. Първо си мислех - абе да се пържат в собствен сос - и без това никой от тях не ме кефи. Ама като видях панираната физиономия на Искров по телевизията и веднага ми хрумна че този ще омаца с лайна цялата страна ако продължава в същия дух.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеАве като ги гледам какви са капацитети всичките, ще изберат най-смотания вариант и ще е толкова смотан, че дори и аз не мога да го предрека .
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеНо могат примерно да пратят хора на БНР да пее Вставай страна огромная по опашките пред бамките, да повдига духа
СуперКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТочно защото няма кеш трябва да се избере най-евтиния вариант. А най-евтиният вариант е всичко да си върви както до сега. Дори и да се сменят собствениците на банките, вложителите в банките трябва да знаят че нищо не се променя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеЕ добро утро, от къде им мирише
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеИдеята на комуно крадците беше ясна още преди метежа свалил ГЕРБ. падане на Борда. И ще го направят независимо от туберкулозните ти плюнки,
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеТова не става с комунистическа пропаганда , пожелания и демагогия от рода на: Ще построим 90 км магистрали през 2039 година.....
Трябва кешовица която държавата няма.
Коментар
-
Какво се пънеш бре Барек
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапълно съм съгласен. Проблемът е в Искров, не в ПИБ.
Губят властта, но няма да си идат без да падне борда.... затова Съсела избяга в Брюксел, зашото се насра от страх. Ореха да му мисли. Ще бъде Бит еВАН и окървавен.Last edited by 4ono; 27.06.2014, 22:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеТова не става с комунистическа пропаганда , пожелания и демагогия от рода на: Ще построим 90 км магистрали през 2039 година.....
Трябва кешовица която държавата няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеВлоговете в чуждестранна валута се компенсират в левовата им равностойност по централния курс на БНБ в началния ден на изплащане на гарантираните суми.
Началния ден, и докато дойде твоя ред да си получиш парите, могат да се различават с едни 10 години разлика във времето примерно. И ако нема валутен борд, сметай къв ще е КУРсаКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
Коментар