Първоначално изпратено от bnight
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Първоначално изпратено от Ку-Ку Разгледай мнениеАз пък си платих тока онлайн днес с картата ми от ПИБ. Що се отнася до електронното банкиране, проблем ще е ако не го пуснат утре. Така или иначе не можеш да направиш превода си през уикенда. Т.е. можеш да го наредиш, но ефектът ще е същият ако го направиш в понеделник сутринта.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеА стига бе! Сериознио?Саоченик? От гимназията? Е значи наистина знаеш всичко.
Пич, аз познавам целите ИТ отдели на половината банки в страната и мога да ти гарантитам, че нямат никаква идея какво става в банката, освен ако не се касае до срив в системата или до пробив в сигурността
Аз лично преди 1 година на много голяма банка при тестове им гътнах за 1 седмица swift-a едва на третият ден тия казаха абе не че нещо ама ние с тия скриптове дето не работят прехвърляме парите
Отне ни една седмица да го оправим но никой клиент на банката дори не разбраhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеИ какво общо има това с факта че не мога да си платя тока онлайн ? Или че не мога да си платя лизингът на колата какво общо имат между банковите ллащания с ликвидност ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеИмам и вътрешно инфо от ПИБ ама него първо ще си го изтъргувам после ще ви го казвам. За съжеление имам много приятели на много влиятелни места. На Традър.бг главният програмист ми е съоченик от гимназията ! Имам приятели в доста чеиндж бюра. Работя в известна западна ИТ компания и поддържаме точно банкови системи и Swift разплащания ! И освен това чета доста бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеИмам и вътрешно инфо от ПИБ ама него първо ще си го изтъргувам после ще ви го казвам. За съжеление имам много приятели на много влиятелни места. На Традър.бг главният програмист ми е съоченик от гимназията ! Имам приятели в доста чеиндж бюра. Работя в известна западна ИТ компания и поддържаме точно банкови системи и Swift разплащания ! И освен това чета доста бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеИ какво общо има това с факта че не мога да си платя тока онлайн ? Или че не мога да си платя лизингът на колата какво общо имат между банковите ллащания с ликвидност ?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Пич, аз познавам целите ИТ отдели на половината банки в страната и мога да ти гарантитам, че нямат никаква идея какво става в банката, освен ако не се касае до срив в системата или до пробив в сигурността
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеОсвен,че си неграмотен,си и нагъл.Какво визираш с този "технически" проблем-хората за ден изплатиха 9% от активите си.Това не ти е бурканчето за стотинки в коридораhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЧовек, ти всичко знаеш! Респект!!! Какво са пратили трейдър.бг, какво са казали големите компании на служителите си, какви вреди са причинени от спирането на е-фибанк на големи заводи, каква е била цената на еврото в чейндж бюрата в цялата страна, как би се държал президента, ако не беше президент, колко резерви има БНБ и дали са в левове, ... изпуснах ли нещо?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеПонякога си мисля че ако всеки път когато казвам истинат и никои не ме чува получавам по 1 евро щях да съм мулти милиардер.
Член съм на форума от 2006-та като по-принцип пиша във валутна търговия както се вижда и от подписът ми. По назнаивам някой неща за механизмите в българската банкова система защото от онези времена имам доста приятели кредитни милионери (вярно за тях един паднал борд ще е оферта) още от 17-18 годишен знам как да тегля кредити без обезпечения.
А иначе вие нали не вярвате че E-Fibank има "технически" проблеми ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеПомислете ако вашият бизнес тръгне да фалира какво бихте направили ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеМежду другото в петък trader.bg са изпратили мейл към свойте клиенти че хората със сметки в ПИБ трябва да пратят други сметки в други банки ако искат да им се изплащат пари ! Чух и за други големи компании в България които на свой служители са казали така за сметките за заплатите от другият месец.
Ама пак казвам искренно се надявам да не съм прав.
Offtopic Коста Рика ги оставиха с човек по-малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАми очевидно можеше да си мултимилиардер и теглейки необезпечени кредити, ама защо не си не мога да разбера.
Какво знаеш и какво не, не мога да кажа, но няколко човека ти казваме че пишеш абсолютно неверни и манипулативни неща, и го правиш съвсем целенасочено, личи си много.
Дори и в този пост. ПИБ никога не са твърдяли, че имат технически проблем. Обяснили са си на сайта, че е изчерпана ликвидността и им трябва технологично време да осигурят още, поради което ще отворят в понеделник. Или и ти, като чакащите пред банката си мислиш, че щом не са хартийки които физически да се изброят, може всичко. Просто променяш една цифричка и готово, това не са истински пари
Unlike · Reply · 6 · 13 hours ago
Първа инвестиционна банка Здравейте! В момента колегите работят, за да се справи системата с претоварването и от утре да работи нормално. Опитайте отново утре сутрин.
Like · 3 · 12 hours ago
Svetla Ilieva Moqta banka!
Like · 2 · 11 hours ago
Димитър Вакарелов стига глупости, тия хора които се редят по опашките по-голямата част от тях надали изобщо използват компютри че да претоварят системата....просто се бъзикате с всичките си клиенти. след тези които ги е страх да не фалирате ще си тръгнат тези, които им блокирахте достъпа до парите им вече трети ден...
Това е от страницата им във Facebook.
100% съм сигурен че междубанковите преводи във ПИБ са работили на пълни обороти в събота и неделя.
Помислете ако вашият бизнес тръгне да фалира какво бихте направили ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар