If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това кога влиза в действие ?
".. Напротив, европейският банков регулатор наблюдава трите най-големи банки по правило на местния пазар, т.е. в България биха били „Уникредит Булбанк”, Първа инвестиционна банка (ПИБ) и ДСК. Всички останали 20 и няколко банки остават под надзора на нашия регулатор – БНБ”, поясни Николова пред агенция Фокус...." http://economic.bg/bg/news/4/Evropej...nki-u-nas.html
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Ами тук е страната на братовчедите така че все щеше да се чуе. Имаше обаче някакви слухове, че негови суми са били пренесени там. Гледай назад в темата.
Верно ли е това че ПИБ е новата банка на Пеевски?
Не мога да посоча източник
Ами тук е страната на братовчедите така че все щеше да се чуе. Имаше обаче някакви слухове, че негови суми са били пренесени там. Гледай назад в темата.
мда, не е е лесно да си заблуден. Марков, Маркооооов, депозитите в "българската" фибанка или пък акциите там определено пречат на мисловната ти дейност, а обикновено имаш смислени коментари - този не е един от тях!!!
Груууууичооо , вместо да обиждаш тоя дето не е на твоето мнение , по добре изложи по достоверна теза
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Е мен пък ме кефи ...факт е че ги платиха сами за ден , подкрепата беше за следващия ден/дни ....
мда, не е е лесно да си заблуден. Марков, Маркооооов, депозитите в "българската" фибанка или пък акциите там определено пречат на мисловната ти дейност, а обикновено имаш смислени коментари - този не е един от тях!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
...за един ден платихме 1 млрд. ....това ако не наглост?
Ако се беше смилило правителството да ги спаси...и другите банки да купят ДЦКтата сега щяха да са.....знаем къде!
Е мен пък ме кефи ...факт е че ги платиха сами за ден , подкрепата беше за следващия ден/дни ....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Тия почнаха да ме нервират с техните реклами ..Бяха ми една от любимите банки ...Явно са на зор .Имам едни пари на баща ми ,мисля да ги изтегля май
...за един ден платихме 1 млрд. ....това ако не наглост?
Ако се беше смилило правителството да ги спаси...и другите банки да купят ДЦКтата сега щяха да са.....знаем къде!
Тази близалка е толкова употребена, че вече има лош дъх. И активите, и печалбата са от придобиването на Юнионбанк - активите нарастват защото 2+2=4, а печалбата е само за да изравни резултата от другата страна.
Коментар
Konsultant
Първа инвестиционна банка (ПИБ) е класирана на седмо място в Топ 10 по увеличение на активите в Европа. Активите на българската банка са нараснали с 30.21% до 6.19 млрд. долара, според данни на изданието. Fibank попада и в още една от класациите на изданието - по най-голяма възвръщаемост на капитала. Кредитната институция заема 10-то място с 28.6 процента.
Коментар