IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
    Верно ли е това че ПИБ е новата банка на Пеевски?
    Не мога да посоча източник
    Нещо си в грешка. Общинска банка е новата на Пеевски. Нали там назначиха лятото за изпълнителен директор, любимия му събеседник за обяд Владислав Горанов.
    http://www.standartnews.com/biznes-f...a_-243308.html

Коментар

Нова нова.... колко да е нова
      Знае и детето,
      там е ДеПеСето
      Има голям избор на банки - Пеевски, ТИМ, Маджо, Кака Цеци... можеш да си избираш бе.
      Е разбирасе Левон винаги е опция или ДСК ама па няма да е динамичната банка, ще те обслужват Лелички не какички и там подобни

Коментар

• Да не ви подгонят за говорене против банките ,че тази е от фаворитите

Коментар

• Това кога влиза в действие ?
          ".. Напротив, европейският банков регулатор наблюдава трите най-големи банки по правило на местния пазар, т.е. в България биха били „Уникредит Булбанк”, Първа инвестиционна банка (ПИБ) и ДСК. Всички останали 20 и няколко банки остават под надзора на нашия регулатор – БНБ”, поясни Николова пред агенция Фокус...."
          http://economic.bg/bg/news/4/Evropej...nki-u-nas.html
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
            Хайде сега сел оф до смърт Без препоръки за каквото и да било
            Как така сел оф, таз хубавата банка. Аз чакам на 2,15-2,3 лв.
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Хайде сега сел оф до смърт Без препоръки за каквото и да било

Коментар

• За това ли са имали КЕШ
                Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                Ами тук е страната на братовчедите така че все щеше да се чуе. Имаше обаче някакви слухове, че негови суми са били пренесени там. Гледай назад в темата.

Коментар

Ами тук е страната на братовчедите така че все щеше да се чуе. Имаше обаче някакви слухове, че негови суми са били пренесени там. Гледай назад в темата.

Коментар

• Уж сте братя а за салама се карате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      мда, не е е лесно да си заблуден. Марков, Маркооооов, депозитите в "българската" фибанка или пък акциите там определено пречат на мисловната ти дейност, а обикновено имаш смислени коментари - този не е един от тях!!!
                      Груууууичооо , вместо да обиждаш тоя дето не е на твоето мнение , по добре изложи по достоверна теза
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Е мен пък ме кефи ...факт е че ги платиха сами за ден , подкрепата беше за следващия ден/дни ....
                        мда, не е е лесно да си заблуден. Марков, Маркооооов, депозитите в "българската" фибанка или пък акциите там определено пречат на мисловната ти дейност, а обикновено имаш смислени коментари - този не е един от тях!!!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          ...за един ден платихме 1 млрд. ....това ако не наглост?
                          Ако се беше смилило правителството да ги спаси...и другите банки да купят ДЦКтата сега щяха да са.....знаем къде!
                          Е мен пък ме кефи ...факт е че ги платиха сами за ден , подкрепата беше за следващия ден/дни ....
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Верно ли е това че ПИБ е новата банка на Пеевски?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              Тия почнаха да ме нервират с техните реклами ..Бяха ми една от любимите банки ...Явно са на зор .Имам едни пари на баща ми ,мисля да ги изтегля май
                              ...за един ден платихме 1 млрд. ....това ако не наглост?
                              Ако се беше смилило правителството да ги спаси...и другите банки да купят ДЦКтата сега щяха да са.....знаем къде!

Коментар

• Тия почнаха да ме нервират с техните реклами ..Бяха ми една от любимите банки ...Явно са на зор .Имам едни пари на баща ми ,мисля да ги изтегля май

Коментар

Working...
                                X