Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПИБ е изплатила още 300 млн. лв. от държавната помощ
В банката остава малко над 500 млн. лв. депозит на финансовото министерство, който трябва да бъде върнат до май 2016 г.
След още някой тримесечие като приключи и със стабилните обезценки и грейне яка печалба в отчета, пак ще има доста изненадани защо акцията така рязко поскъпвала..
Смяташ ли обаче, че има някаква вероятност да почнат да разпределят някаква част от тази печалба като дивидент ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПИБ е изплатила още 300 млн. лв. от държавната помощ
В банката остава малко над 500 млн. лв. депозит на финансовото министерство, който трябва да бъде върнат до май 2016 г.
След още някой тримесечие като приключи и със стабилните обезценки и грейне яка печалба в отчета, пак ще има доста изненадани защо акцията така рязко поскъпвала..
Коментар
� -
ПИБ е изплатила още 300 млн. лв. от държавната помощ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕее, то тая работа не е за всеки !
Изисква се опит, ... а и топки си трябват....
Аз бих искал просто да прочета каква е реакцията на играчорите след отчета, но като че ли всички са го ударили на ваканция и разпускат.
Живи и здрави!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА репата ще издържат ли толкова, защото как се устисква толкова време на 140% портфейл при евентуален спад на картона)))
пп Много сме гадни....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА репата ще издържат ли толкова, защото как се устисква толкова време на 140% портфейл при евентуален спад на картона)))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСупер... позитивите се трупат, пружината се натяга..
Тук преди 7-8 лв. за акция няма и да си помисля за продажби)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеЦената на акцията може да разочарова напоследък, обаче обслужването е на ниво. Тази вечер имах възможност пак да се убедя в това. Затова минутка за реклама:
В понеделник трябва да вземам 2 контейнера от Солун за мой клиент. В 20:30 митническият агент ми се обажда от Солун и ми казва, че гръцките банки няма да работят цяла седмица и за да задейства формалностите трябва да му пратя кеш по някой шофьор. Изтичах до най-близкия мол, който работи до 22:00 в неделя и изтеглих парата от личната ми сметка и оправихме нещата. Служебната ни сметка е в друга банка, която не работи по това време в неделя. Ако не беше ПИБ-а, камионите на доставчика щяха да висят в Солун цял ден в понеделник безцелно, а клиентът да плаща неустойки. А така всички ще са доволни не без съдействието на нашите хора.
Дет се казва не е препоръка за покупка на акции, щото аз имам такива в ПИБ-чето.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
� -
ПИБ
Цената на акцията може да разочарова напоследък, обаче обслужването е на ниво. Тази вечер имах възможност пак да се убедя в това. Затова минутка за реклама:
В понеделник трябва да вземам 2 контейнера от Солун за мой клиент. В 20:30 митническият агент ми се обажда от Солун и ми казва, че гръцките банки няма да работят цяла седмица и за да задейства формалностите трябва да му пратя кеш по някой шофьор. Изтичах до най-близкия мол, който работи до 22:00 в неделя и изтеглих парата от личната ми сметка и оправихме нещата. Служебната ни сметка е в друга банка, която не работи по това време в неделя. Ако не беше ПИБ-а, камионите на доставчика щяха да висят в Солун цял ден в понеделник безцелно, а клиентът да плаща неустойки. А така всички ще са доволни не без съдействието на нашите хора.
Дет се казва не е препоръка за покупка на акции, щото аз имам такива в ПИБ-чето.
Коментар
� -
Интересно: вестник Капитал се извиняват за допуснати грешки в тяхна статия за ПИБ. Днес го видях в Капитал дейли, но ми отне малко време да го намеря и на сайта им, защото са го публикували под самата статия! Ето как нагледно един уж неволен грешен превод може да доведе до изцяло манипулативни и погрешни изводи, а и до погрешни инвестиционни решения:
"Действително е допусната неточност в превода на използвания от рейтинговата агенция показател. Грешката е неволна и редакцията се извинява за нея. Онлайн версията на статията ще бъде поправена..." -
http://www.capital.bg/biznes/kompani...ata_za_2014_g/
Коментар
� -
Неразбирам мрънкането на доста хора тук. Постоянно има някой с житейски драми и в голяма част от случаите се оказва, че реално информацията и отговорите на въпросите задавни във форума си я има я в отчетите, я на сайта им ... Само се създават някакви бури в чаша вода. Ето обаче каква е разликата между реалните инвеститори и тези, които само си драскат по форума, за да си запълнят времето. Ако толкова много се интересуваха реално от банката и бяха загрижени, да си бяха отишли на ОСА-то и да си разпитвате мениджмънта и акционерите. Ама там ще отговорят на въпросите, а няма да се водят безсмислени и протяжни дискусии във форума...
Колко пъти тук се е мрънкало, че никой от банката не обръщал внимание на дребните риби като нас. Ето, че явно с тези въпросници се опитват да разберат хората какви канали за информация ползваме, за да могат да комуникират с нас и разбира се недоволни пак има... Еми, нямам думи.
Коментар
�
Коментар