Първоначално изпратено от maradona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Няма ли да влезеш с няколко тона в Неохим или благоразумно се отказа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеПФБК да сдават пакета и да отиваме над 3 кинта още през Април
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Класически пример за това, че някой с голям пакет акции излиза от позицията. Като приключи пакета и цената ще се изстреля
Размера има значение !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеВъпреки очакванията за 5, после 10 и в последстие 100лв на някои много "успешни" инвеститори ,акцията захожда за потапяне,но да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТук отчетите нямат значение. Цената се качва и спада, когато този дето прави изкупуването и разпродаването реши, че му е дошло времето.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеМай май
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Само консолидация да не е да натиснат Цеко да купи скъпо ОБ ....че тогава баси консолидацията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pzarkov Разгледай мнение
За какво им е на ПИБ ОБ?Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Само консолидация да не е да натиснат Цеко да купи скъпо ОБ ....че тогава баси консолидацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение... да не забравяме, че държавата влезе на 5 кинта и ще иска да вземе поне 7-8 до няколко години при продажбата на пакета, даже мисля, че чужди инвеститори ще го купят!!!
Оптимист съм за спад
Коментар
Коментар