Очаквам нов напън над 2.70 днес. И така до 3-те кинта. 2 или 3 сесии ПФБК не са продавали вече.... мирише ми, че големия прдавач този път наистина е приключил!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениее рано е… нека да изнудим тук тези които ще желаят да продават заради дата на бианор а пък и на други места… играта е проста
Привет харесвам те и те уважавам пишеш умно не те познавам бианор е готино нещо… не е Шели но бфб има нужда отп повече на брой читави хора… едно Шели борса не прави… а и бях в Хаят усетих човека…. Препоръка от мен за да изпилваш наученото от ендер ходи на събранията и срещите така ще можеш да прилагаш практически нещатата
успех
успех ти желая- Шели завинаги… но поглеждай и дрона
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениее рано е… нека да изнудим тук тези които ще желаят да продават заради дата на бианор а пък и на други места… играта е проста
без препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Рано е да се каже, но ако е така пътят към 3ката е открит.
Привет харесвам те и те уважавам пишеш умно не те познавам бианор е готино нещо… не е Шели но бфб има нужда отп повече на брой читави хора… едно Шели борса не прави… а и бях в Хаят усетих човека…. Препоръка от мен за да изпилваш наученото от ендер ходи на събранията и срещите така ще можеш да прилагаш практически нещатата
успехLast edited by Scottie Pippen; 08.04.2024, 20:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз мисля че чужденеца приключи
Коментар
-
Няма как Софикс да пада,а тук да се качва !
Ако някой не е разбрал,скоро ще разбере.Но ще е късно
Имаше шанс ,но с тея циркове преди месец убиха всичко.
Сега масовката и някои много "успешни" инвеститори ,които винаги забравят да пишат когато акцията пада ,пак ще чакат 4-5г държавата да излезе на нула,но инвестициите на БФБ са така.Last edited by Мечкан_Бикоядов; 08.04.2024, 08:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Възхищавам се на хора с неограничен ресурс...............или неограничени фантазии
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Не думай.... искам да взема още 20-на т. под 2.5 и тогава да приключва
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз мисля че чужденеца приключи
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеПФБК да сдават пакета и да отиваме над 3 кинта още през Април
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Засега не мисля да пипам.... докато не заработят по-сериозно.... а и Гаргов не е излязъл все още, ако мине неговия пакет под 15 лв. бих се включил там някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнениеМного е подценена, а и очаквам още по-добър отчет, под 2 евро искаш да кажешLife won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеЛеко стабилизиране вероятно ще видим преди да слезе трайно под 2лв за много дълъг период.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Май си объркал темата.
Коментар
Коментар