Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеОт вчера си мисля, че е много е вероятно предизборно да видим цена от 5 лв. - на която ББР влезе, какво ще кажете, колеги?Last edited by аl4en; 10.05.2024, 11:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мда...леко по-високо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Върна се..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТози от ляво с почти 40 000 търсене се оттегли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Те такива обеми или минават бързо или служат за сплашване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТози от ляво с почти 40 000 търсене се оттегли...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf_paf Разгледай мнение
Чакаме нови върхове .... 3.00..... 3.60..
Следващи - ..... 4.60......6.10...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеОт вчера си мисля, че е много е вероятно предизборно да видим цена от 5 лв. - на която ББР влезе, какво ще кажете, колеги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеОт вчера си мисля, че е много е вероятно предизборно да видим цена от 5 лв. - на която ББР влезе, какво ще кажете, колеги?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеОт вчера си мисля, че е много е вероятно предизборно да видим цена от 5 лв. - на която ББР влезе, какво ще кажете, колеги?Тогава би имало и щедри дивиденти, обратни изкупувания и всякакви благини за акционерите, или както се пее в песента - тогава, тогава ще има такъв живот...
- 1 like
Коментар
Коментар