Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God"Добре! Накарай ме, да купя акции с това, което смяташ, че се е променило? Хайде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТой ББ 2014 ,щеше да събори банковата система с изказванията си ,ама някои го наказаха ,като го направиха пак премиер
Коментар
-
Той ББ 2014 ,щеше да събори банковата система с изказванията си ,ама някои го наказаха ,като го направиха пак премиер
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИ аз така си мисля, че прекалено рано го направи това изявление. Според мен трябваше да направи пресконференция в събота и да отговори на всички въпроси. Сега каза нещо, което всеки си го тълкува както му дойде, защото няма пред него реалните резултати и догатките и допусканията са десетки. Само между другото да попитам, по-запознатите от мен, това изказване на Радев, не би ли трябвало да бъде санкционирано от КФН? Реално той така може да повлияе утре на борсата. Нали за това и подобни резултати се обявяват в почивни дни, за да има време да бъдат разчетени правилно от пазар. ЕЦБ ги обявиха късно вечерта в петъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеРезултатите от прегледа на активите не налагат държавна подкрепа за банките
Колеги, какво мислите че ще става утре?Като цяло изявлението на гуверньора на БНБ е категорично положително. Но се споменава че:
".... капиталовата адекватност на всяка една банка, след прегледа на качеството на нейните активи, остава над минималните регулаторни изисквания. Разбира се, индивидуалните данни варират спрямо посочените осреднени числа. В зависимост от това са изготвени мерки, които за някои банки предвиждат поддържане на съществуващите капиталови буфери, докато за други са насочени към увеличаване на капиталовите буфери и намаляване на рисковите експозиции....
............резултатите от прегледа не налагат публична подкрепа на банките с ресурси, финансирани от държавния бюджет. Мерките за поддържане и подобряване на капиталовата позиция на отделните банки са основани изцяло на пазарни решения и частни източници..........."
Чака ни интересен петък. Според мен трябваше да изчакат с тези изявлвния до събота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеРезултатите от прегледа на активите не налагат държавна подкрепа за банките
Колеги, какво мислите че ще става утре?Като цяло изявлението на гуверньора на БНБ е категорично положително. Но се споменава че:
".... капиталовата адекватност на всяка една банка, след прегледа на качеството на нейните активи, остава над минималните регулаторни изисквания. Разбира се, индивидуалните данни варират спрямо посочените осреднени числа. В зависимост от това са изготвени мерки, които за някои банки предвиждат поддържане на съществуващите капиталови буфери, докато за други са насочени към увеличаване на капиталовите буфери и намаляване на рисковите експозиции....
............резултатите от прегледа не налагат публична подкрепа на банките с ресурси, финансирани от държавния бюджет. Мерките за поддържане и подобряване на капиталовата позиция на отделните банки са основани изцяло на пазарни решения и частни източници..........."
Чака ни интересен петък. Според мен трябваше да изчакат с тези изявлвния до събота.
Ще видим обаче дали това действа и на най-борсовата борса обаче
Коментар
-
Резултатите от прегледа на активите не налагат държавна подкрепа за банките
Чака ни интересен петък. Според мен трябваше да изчакат с тези изявлвния до събота.Last edited by netware5; 11.08.2016, 19:50.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеМи то от тая криеница с тия стрес-тестове, някой се стресира!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеМай на някой не му издържаха нервите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнениекой продал ... кой купил ... пътя напред е открит ...
Коментар
Коментар