If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те взимаха кредит навремето, за да построят сградата. Реално част от парите се връща в банката за сметка на лихвен приход, но и без разход за наем. Цената е малко над 100 млн. Лв. Цеко и Мутафа (ботокса) май ще гушнат едни лесни 50 милки. Преди време матрьошката Бакалов каза, че наемът е нисък.
Нисък, колко да е нисък- 7,5 млн. евро за 2023 г. Направо си е далавера покупката: От там казаха за "Капитал", че очакват да се реализира икономия между 6 и 10 млн. лв. годишно.
1. Не се знае дали ще го направят. Но на тях им трябват пари в капитала а не сгради.Те сгради и други имоти си имат колкото искаш
2. И аз се надявам...... За кое това?
E, хайде, точно ти няма да знаеш, че масово (да не кажа абсолютно навсякъде) в капитала на съответната банка има апорт сградата, където ѝ е централата - ще я апортират на 3000 евро квадрата (примерно), по независими оценки, и всички ще са доволни. А се надявам да си ме послушал, когато си говорихме за поредната партенка за продажбата тук, макар че всеки сам си преценЯ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
1. от една страна е така, но от друга, отлично го знаеш, всяка централа влиза като апорт в капитала, а оттам знаеш какво следва - уин-уин е ситуацията. 2. П.С. Надявам се, че си ме послушал
1. Не се знае дали ще го направят. Но на тях им трябват пари в капитала а не сгради.Те сгради и други имоти си имат колкото искаш
2. И аз се надявам...... За кое това?
Ясно, ти си от мислителите и тълкувателите....
На тая супер умряла борса,както казваш, която в основната си част се движи от слухове, коленца, ушенца и мажоритарите притежават 80-90% от акциите, да правиш технически анализ е безумно.
Успех ти пожелавам!
Само най-добрите от добрите могат да правят ТА на БФБ.Много се опитват,но безуспешно
Както виждаш, каквото съм казал е станало на 90% и не само в тази акция.Но нивото на този форум е супер ниско и не може да се оцени от рандом масовика
Коментар