Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Остава отворен въпроса, след като капитализираш, какво правиш с кеша? И какво ти гарантира че ръста няма да продължи?
Коментар
-
Остава отворен въпроса, след като капитализираш, какво правиш с кеша? И какво ти гарантира че ръста няма да продължи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Това с кеширането е баш изкуството в нашия занаят.. Аз още се уча.. след 16 г. стаж
Щото получих съвети да кеширам и при 1,80 и при 2,50 и при 3,20 ама аз все ги стисках на инат. Наскоро взех да пускам по малко, ама само по 1-2% от позицията.. свидят ми се още Но виж, като стигнем към буквелюто ще проявя повече щедрост
- 1 like
Коментар
-
Щото получих съвети да кеширам и при 1,80 и при 2,50 и при 3,20 ама аз все ги стисках на инат. Наскоро взех да пускам по малко, ама само по 1-2% от позицията.. свидят ми се още Но виж, като стигнем към буквелюто ще проявя повече щедрост
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
А какво ти гарантира ,че няма да се случи нещо друго което да секне пак борсата / политиците и нашите и чуждите са все идиоти / ) Печалбите трябва да се прибират, до тогава нищо не са изкарали от тук. Местенето на таргета е най-голямата тъпотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Е, предишното беше секнато... знаете как . И не само на ПИБ движението, а на цялата борса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Печалбите трябва да се прибират, предишното движение го хванах от 2 до 4 после пак се върна на 2. Най-правилно се излиза на стъпки )
Коментар
-
Благодаря Профит!
Знаеш ли, моите очаквания не бяха на база "гледане в кристална топка".. Тия инвеститорски срещи които организира банката от известно време, са доста полезни, за да прогледне човек малко по-навътре в картинката
Много се чудя ако правят сделка около счет. стойност дали да продавам.. От една страна това ще е супер доходност за кратко време, а от друга с влизането на подобен инвеститор перспективите пред банката, а и пред акцията в частност ще станат още по-добри..
Да ти имам кахърите, ще кажат някой..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМалко по-бързо от очакваното се развива цената тук, но няма лошо. Само се чудя на Каролев не познава ли законите, това което е писал си плаче за кафене, особено ако има и акции господина.
За акцията - поздравления за всички, който държаха тук, моето мнение го знаете, няма нужда да го повтарям постоянно, особено на подобна цена. Това не ми е пречило да изразявам поздравленията си - понякога и магаретата летят, а дори и счупеният часовник два пъти дневно показва точно време. желая ви успех и както винаги съм максимално искрен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Красота!
Тази акция ми направи над 100% доходност дори по-бързо от моите "свръх оптимистични" очаквания
Коментар
Коментар