If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наскоро превеждах евра от ПИБ към Райфайзен...Не искаш да знеш колко , но и двете ме таксуваха доволно. За навън не знам
Ми нормалните хора отдавна вече не ползват банките за подобни разплащания Има си други начини, но няма да ги пиша, че да не обвинят в реклама, ако искаш, може на лично.
По темата, видно е само едно нещо - няКОЙ не позволява спадове и се включва всеки път, когато цената се засили надолу, което е супер за спекулация со момента, в който купонът свърши. А спадовете са напълно резонни и част от процеса на борсова търговия, но тук не се случават. Веселото е и друго - когато не се повяви големият купувач, търговията е повече от мижава и посоката почти винаги е надолу с малко, като се отваря гап от по 20-30 стотинки (5%) от цената на тази иначе много търгувана акция. За мен това е ...... абе няма да го пиша, че ще го изтрият, само на Каролев е разрешено да пуска туитове и абсолютни блъфове безнаказано
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Така е, ако смяташ цената за реална. Ако я смяташ за надута плащаш много повече за нещо, което струва много по-малко и нищо чудно след увеличението пак да струва много по-малко.
....че кога е ставало такова нещо?....еле па на бефебе!
Кое е лошото на увеличението на капитала!?!? - хакционерите ще са доволни, бнб ще са доволни, банката ще е доволна - недоволните остават тези без книгите)))))
Така е, ако смяташ цената за реална. Ако я смяташ за надута плащаш много повече за нещо, което струва много по-малко и нищо чудно след увеличението пак да струва много по-малко.
Чудя се от известно време къв е тоя напън помпане на тази позиция от няколко месеца и единственото което ми хрумва е, че ако не намерат купувач е възможно да пуснат увеличение на капитала и се надяват да има повече фенове които да запишат на по-високо.
Кое е лошото на увеличението на капитала!?!? - хакционерите ще са доволни, бнб ще са доволни, банката ще е доволна - недоволните остават тези без книгите)))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Чудя се от известно време къв е тоя напън помпане на тази позиция от няколко месеца и единственото което ми хрумва е, че ако не намерат купувач е възможно да пуснат увеличение на капитала и се надяват да има повече фенове които да запишат на по-високо.
Въпреки, че имам доволно количество тук и аз имам подобни съмнения , като се има предвид мажоритаря.
Сигурната комбинация е винаги само една - ентусиазъм + пари. А бичия пазар свършва когато всеки, който иска да купи вече е купил. Имам сериозни съмнения колко още бици дето не са купили са останали.
една основна черта на бичия пазар е че лошите новини изобщо не влияят. забелязва се след доста от отчетите на бфб
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Може за друго да си прав но относно ентусиазма - да знаеш сложна материя е ..и зависи дали е в комбинация с нещо друго , например ...мотивация
Сигурната комбинация е винаги само една - ентусиазъм + пари. А бичия пазар свършва когато всеки, който иска да купи вече е купил. Имам сериозни съмнения колко още бици дето не са купили са останали.
Коментар