IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Та хейта пак да питам за какво е или предпазвате другите да не се набутат? Не е спекула мисля тоя път. С най-добри чувства съм ама не го разбирате ли?
    Никой от нищо не предпазвам. Както казах, имам акции.

Но нека допуснем за миг, че Инвестор.БГ не е PR канал на съответното публично дружество, в който се говорят само добрини и се пипа с бели парфюмирани ръкавици. Да допуснем също така, че всъщност това е инвестиционен форум (в което вече искрено се съмнявам), в който се разменят различни гледни точки, формирани на база шесто чувство, хвърляне на боб, четене на вестници, люпене на семки и, от време на време, факти.
    Та, с подобни допускания ми изглежда повече от логично едни да харесват компанията, а други не. Някои дори споделят и защо. Това е.

Е, ако съм сбъркал в допусканията какво всъщност е Инвестор.БГ, моля за извинение всички, чииот нежни чувства съм наранил, казвайки на черното черно и на бялото - бяло.

Коментар

Мисля че не ме разбрахте. Имам предвид ко ви дреме на шушляка колко е цената, ще се продава ли, няма ли, ако всъшност имате възможност да изкярите някой лев? Аз няма да се женя за тази акция бе хора. Беше 1,80, сега е 5,80 и ако си напред с 4 кинта на парче какво ти дреме дали ще се продава. Та хейта пак да питам за какво е или предпазвате другите да не се набутат? Не е спекула мисля тоя път. С най-добри чувства съм ама не го разбирате ли?
      Казусът може да е досадно елементарен. Пропуснали са да влязат в ниското и злобеят, че ние направихме трицифрени проценти! Но щом от това им става по-леко - да си хейтват...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Аааа, явно си нов в темата. И аз, и Груеца (най-вече) пишем за това при цени от 4 лева, после 3, после 2, после пак нагоре и т.н. Но вместо факти , които да оборват нашите, насреща има само хейт по наш адрес и възхвала за "най-великата банка", голяма част от който съм убеден, че е платен.
        Мисля че не ме разбрахте. Имам предвид ко ви дреме на шушляка колко е цената, ще се продава ли, няма ли, ако всъщност имате възможност да изкярите някой лев? Аз няма да се женя за тази акция бе хора. Беше 1,80, сега е 5,80 и ако си напред с 4 кинта на парче какво ти дреме дали ще се продава. Та хейта пак да питам за какво е или предпазвате другите да не се набутат? Не е спекула мисля тоя път. С най-добри чувства съм ама не го разбирате ли?
        Last edited by Petar; 10.05.2017, 13:18.

Коментар

Що бе мен? Що не излязохте с лозунгите като беше 3-4 лева, 5 лева? Ами чак сега, като обявиха че има нает консултант да им казат какво биха могли да направят.
          Аааа, явно си нов в темата. И аз, и Груеца (най-вече) пишем за това при цени от 4 лева, после 3, после 2, после пак нагоре и т.н. Но вместо факти , които да оборват нашите, насреща има само хейт по наш адрес и възхвала за "най-великата банка", голяма част от който съм убеден, че е платен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Красота- трият се мнения с причина "спекулации" във форум на спекуланти. Че тя цялата търговия се базира на спекулативни и несигурни тези, направо затваряйте сайта тогава.
            Могат да се правят откровени спекулации само ако са в синхрон с реките от мед и масло и 70 девственици обещани на камикадзетата

Коментар

• И малко от старите ленти за вярващите http://www.capital.bg/politika_i_iko...shte_plashtat/

Към средата на статията има два три абзаца говорещи много за действията на собствениците на ПИБ спрямо тези които са им повярвали

Коментар

• Красота- трият се мнения с причина "спекулации" във форум на спекуланти. Че тя цялата търговия се базира на спекулативни и несигурни тези, направо затваряйте сайта тогава.

Коментар

Що бе мен? Що не излязохте с лозунгите като беше 3-4 лева, 5 лева? Ами чак сега, като обявиха че има нает консултант да им казат какво биха могли да направят.

Отделно да се казва, че са отчаяни малко ми се струва пресилено. Това за хейта го казвам защото сега се забелязва последните няколко дни. Успех на всички пичове. Пари всички да направим. Но ако това е та*ак кажете къде да сложим парите? Мерси предварително
                  Пиша когато ми е кеф, всеки може сам да си прави заключения. Ако чака някой друг да му ги прави значи е по-вероятно да си загуби парите, отколкото да спечели нещо. В случая излезе новина, че се продават - нещо което досега никога не се случвало.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt

Ама разбира се - като каже някой, че слънцето изгрява от изток и веднага е обявен за хейтър. Друго си е то да изгрява откъдето е казал началника с фиш за заплата в ръка.

Имам акции, но не ми плащат да пея дитирамби във който и да е публичен форум. Факти, приятелю, факти. Това е нужно, а не песни.

Отделно да се казва, че са отчаяни малко ми се струва пресилено. Това за хейта го казвам защото сега се забелязва последните няколко дни. Успех на всички пичове. Пари всички да направим. Но ако това е та*ак кажете къде да сложим парите? Мерси предварително

Коментар

• Ако не ви харесва банката, ОК. Мненията на любителите-журналисти тук са по-скоро на ниво махленски многознайковци.

НО този форум е за инвеститори, а темата е акцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Гледната точка на мениджмънта.
                        https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6213384
                        .......
                        - Към края на март 2017 г. Първа инвестиционна банка отчете изпълнение на конкретните мерки за повишаване на капитала и изпълни всички препоръки на БНБ......

Коментар

• То даже в тази схема я няма наследството от ПЧБ

Коментар

• това са факти неоспорими и би било гнусна глупост(да не кажа друго) ако лудия поглед изтрие поста:

Коментар

• То и увеличението им на капитала бе едно изсмукано от въздуха. Също както и цялото формиране на печалбата, всъщност както и печалбите за предходните години - особено тази когато купиха юнион банк. Направо не мога да повярвам че си вярват че някой ще ги купи. Де що идиот е имало в банковата система в Европа отдавна е фалирал, а те разчитат на това - да продадат на по-голям глупак.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikolov Разгледай мнение

"няма подкрепа и преференциално финансиране" най-много ми хареса ... само дето на два пъти получава държавна помощ - 2008 г. и 2014 г.

За повече инфо:
                                http://www.capital.bg/biznes/finansi..._moiata_banka/
                                PARMALAT 2

Коментар

Working...
                                X