If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
normalno ............. бяха лидер при поскъпването (+300%) ...... сега са лидер при спада ......... лошото е, че БНБ "излезна" миналата седмица и каза нещо мъгляво за 4 банки ...... сега ще има слухове кои са тези 4 банки и ще страдат всички останали...
трудни дни и месеци престоят за инвеститорите в акции на банки на БФБ ......... не е препоръка
Таз банка мяза на некъв криптос с тази волатилност. Вероятно в дългосрочен план ще ги последва също към едно специално число.
Акциите на ПИБ с най-голям спад за 2018 г. от компаниите в Софикс - над 40%... пазарен лидер...отзад напред
normalno ............. бяха лидер при поскъпването (+300%) ...... сега са лидер при спада ......... лошото е, че БНБ "излезна" миналата седмица и каза нещо мъгляво за 4 банки ...... сега ще има слухове кои са тези 4 банки и ще страдат всички останали...
трудни дни и месеци престоят за инвеститорите в акции на банки на БФБ ......... не е препоръка
Алекс, за съм напълно наясно, че неприемливостта на публикуване негативни новини за ПИБ са вписани в устава на сайта и по тази причина не съм си позволил поведение в разрез с правилата.
Напротив, обичам и харесвам ПИБ!
След толкова дълги години на зловредна спекула, най-после се явява един човек със световно известно и утвърдено име и казва: Аз съм собственикът. Отхвърлям всякакви лъжливи твърдения и подвеждащи внушения, та дори и да идват от най-високо място.
Това е една отдавна чакана положителна новина и не виждам основания за триене на положителни новини.
Какви са тия увъртанки!?
Новината излезе при под 2 лв. на акция.. тъпото и измислено правило казва: "продавай при новина!" Т.е. на 2 лв. трябваше да се разтоварим..
Каква добра новина е излязла при 6 лв. че да ни подскаже да продаваме тогава!?
щом не ти харесва "тъпото и измислено правило което казва: "продавай при новина!" ............. тогава ти си си измислил твои правила при които купуваш или продаваш някоя акция, нали?
никой не ти налага да ползваш "тъпото и измислено правило което казва: "продавай при новина!"
Батя, изпускаш си нервите ми се струва ....... а, по-бодро
как да се продават акции когато БНБ казва, че банката ще вдигне капитала и всичко е ок? ......... нали импулса за поскъпването от 2-3 до 6 лв. дойде именно от това което каза БНБ...
ако БНБ беше казала, че ПИБ има големи проблеми, мислиш ли, че щеше да имаме рали до 6 лв.?
Какви са тия увъртанки!?
Новината излезе при под 2 лв. на акция.. тъпото и измислено правило казва: "продавай при новина!" Т.е. на 2 лв. трябваше да се разтоварим..
Каква добра новина е излязла при 6 лв. че да ни подскаже да продаваме тогава!?
Няма обсолютна истина в тези неща.. Защото по това правило трябваше 2016-та при излезлите резултати от стрес теста и новината че банката не е чак толкова зле, колкото апокалиптосите твърдяха да се продава ... т.е. на цени от 2 до 3 лв. да се излезе.. И после какво .. ралито до и над 6 го гледаш с влажен поглед
как да се продават акции когато БНБ казва, че банката ще вдигне капитала и всичко е ок? ......... нали импулса за поскъпването от 2-3 до 6 лв. дойде именно от това което каза БНБ...
ако БНБ беше казала, че ПИБ има големи проблеми, мислиш ли, че щеше да имаме рали до 6 лв.?
Може да предполагаме, но не и да знаем със сигурност!
Голям посредник е има доста клиенти - институционални, индивидуални, чужденци.. Отделно е свързан с мажо, за което предполагам че намекваш..
Но единия ден да продава на 3,50 с айсберг, а на следващия да купува на 3,55 по същия начин... Или се мъчат зорлен да създават ликвидност или нещата са съвсем прости - два различни клиента с различни стратегии.
Коментар