If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като гледам и тук предлагане няма особено, само чакаме фитила...
Днес май купувачите се задавиха на 3,90. Нещо я караме на приливи и отливи. Няма нито сериозно търсене, нито предлагане. Днес беше поредният мижав ден, за разлика от другите сини чипове, които направиха тлъст оборот
Знаеш лафа "Първо трябва да дадеш за да получиш " . ПИБ и сега са направили огромна печалба от първата част но голямата печалба ще е за останалата земя. Ако подпишат за заводът мисля че сантимента тук ще се промени рязко пък може и цялото БФБ да тръгне в крайна сметка ако ни гласуват доверие за такава инвестиция ще е голяма новина.
Ей тук е заровено кучето и са интересни бъдещите варианти на развитие.Предвид развитието на нещата твърде възможно е ПИБ да реализира голяма печалба от сделките с терена,но дали това няма да бъде разгледано в бъдещето като еднократни ефекти.......дали няма да направят за сметка на тези печалби още няколко по 200 и нещо милиона обезценки.......можем ли това да го знаем със сигурност..Не съм хейтър по позицията ,а и същото време за момента нямам ,но е твърде възможно скоро да "проимам" акции.Мисля че е по-интересно колко би могла да печели редовно банката и да дава дивиденти без тези моментни инжекции(те няма да са вечно).Бъдещото евентуално подобряване на имиджа.....,евентуално придобиване на др. банка или продажба на на цялата банка на голям инвеститор......това са нещата които изключително ме вълнуват.
Soho, мислех си същото за оценката на оставащият парцел. Може да стане като с моловете вкарваш ключов наемател с ниски цени и около него продаваш скъпо на дребосъците. Ясно е, че това с Фолцваген е само вероятност а не факт. Ще видим дали ще се случи, но наистина доста хейтъри ще ги заболи при успех на България и ПИБ.
Знаеш лафа "Първо трябва да дадеш за да получиш " . ПИБ и сега са направили огромна печалба от първата част но голямата печалба ще е за останалата земя. Ако подпишат за заводът мисля че сантимента тук ще се промени рязко пък може и цялото БФБ да тръгне в крайна сметка ако ни гласуват доверие за такава инвестиция ще е голяма новина.
Заради:
Подобрени икономически и социални перспективи пред България,
Здравето и стабилността на банковата и финансовата система на страната и ...
не на последно място заради голия ми и користен интерес от благоприятното развитие на бизнеса и акцията на ПИБ,
където съм скромен акционер,
желая Фолксваген да избере терена на Кремиковци за локацията, където ще се развие бъдещата им инвестиция!
Доколкото по-долу в кодиран вид (по понятни ни причини) е изложена тревогата ни по повод на последната неблагоприятна информация във връзка със заведеното дело в САЩ по закона Рико, искам да предложа на вниманието ви и една статия, която е публикувана в медия на ДП, което принципно я прави спорна, но все пак дава различен поглед върху нещата.
В интерес на истината вече 1 седмица не я поствам поради убедеността си, че източникът вероятно е неприемлив за инвестора, но доколкото информацията вече е масово налична и публична, все пак съм любопитен дали ще ме изтрият.
Soho, мислех си същото за оценката на оставащият парцел. Може да стане като с моловете вкарваш ключов наемател с ниски цени и около него продаваш скъпо на дребосъците. Ясно е, че това с Фолцваген е само вероятност а не факт. Ще видим дали ще се случи, но наистина доста хейтъри ще ги заболи при успех на България и ПИБ.
Просто, представям си каква злъч ще се лее във форума в случай, че се построи завод на Фолцваген в България. Пък ако ПИБ са продали терена на добра печалба болката за списващите ще стане направо непосилна. Лека и доходна.
Ако Фолксваген построи завод по интересно е непродадената земя колко ще струва! защото държавата ще вкара стотици милиони в района за инфраструктура а фирмите доставчици и други фирми ще се натискат да са близо до завода тоест цената на земята ще достигне цените в южните индустриални райони в София а там земята е над 100 евра на м2.
Да се надяваме че австрийците ще ударят едно рамо и ще наклонят везните към България като им гледам портфолиото имат огромни проекти
Не е препоръка! Може в крайна сметка заводът да е в друга държава!
Просто, представям си каква злъч ще се лее във форума в случай, че се построи завод на Фолцваген в България. Пък ако ПИБ са продали терена на добра печалба болката за списващите ще стане направо непосилна. Лека и доходна.
Тя отговаря напълно на всички изисквания, които имаме, като точното място за развитие на широк кръг от проекти, казва Хано Соравия, главен изпълнителен директор и собственик на Soravia Group GmbH
-
Реално погледнато това няма как да стане. Я виж първо как изглежда един завод на Шкода/Фолксваген. Роботи, високи технологии и навсякъде чисто като в аптека.
Няма нормален човек на света, който ще се завре в токсично сметище като Кремиковци за да строи завод за автомобили.
България е бунището и задният двор на евросъюза, и без сериозни структурни, икономически, данъчни и политически реформи ще си остане такава.
Говориш пълни глупости. Основният казус при такива заводи е да се изгради инфраструктурата, която е необходима за тях - ток, вода, газ, път, рабтна ръка. Именно това го има готово при Кремиковци. Всичко останало е много по-лесно да се направи.
Ако Фолксваген направят завод в Кремиковци ще е голям удар за България, София, и в случай за банката. 5-6 хиляди високо платени работни места + милярди инвестиции и значително увеличение на БВП. Такава голяма инвестиция няма аналог в България и лично стискам палци да се договорят успешно.
Реално погледнато това няма как да стане. Я виж първо как изглежда един завод на Шкода/Фолксваген. Роботи, високи технологии и навсякъде чисто като в аптека.
Няма нормален човек на света, който ще се завре в токсично сметище като Кремиковци за да строи завод за автомобили.
България е бунището и задният двор на евросъюза, и без сериозни структурни, икономически, данъчни и политически реформи ще си остане такава.
Коментар