If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И за какво да се хвали..Че няма никакви буфери за криза и пак взима заеми ли..Или да се хвали , че България е най- бедна в ЕС и ще стане още по- бедна..То поведението му отдавна е извън всякаква нормалност..
Аз залагам на тезата "Да не останем по-назад от другите"
...Какво да правиш , Балкански синдром - да не се изложим пред чужденците ....
Звучи ми по скоро като с тоалетната хартия...понеже другите взимат та и ние...иначе поражда притеснение за валутния курс....затова взимат и останалите за интервенции...датчани,Унгарци,норвежци ,Шведи валутите им падат...
Абе Хари поне прочети какво си постнал....Суапа се взима когато има опастност за банковата система и не е обвързан с ВЛИЗАНЕ С ЕРМ2.
Не чети какво ти казват там анализаторите, а чети Бойко, как се е надул, как се хвали, защото тоя Суап е сделка с ЕЦБ, и тази сделка си има параметри, ясно е че останалите и са Чакалнята, иначе никой няма да ни даде такава сделка. Това е голямо признание, и дори самият той не може да го скрие и ще хвали от тук до края на кариерата си политическа с това.
Много ли ти е смешно? Че цялата държава е заложник на двама олигофрена и една куха банка? Явно не можеш да погледнеш по-далече от носа си!!!
Бате Джонка, без да искам се оказах пророк дее*а. То вече става смешно - като ни се е разширило дупето, и инструмента на тоя дето ни клати 20 години изглежда малък....
Гледам напред...дали няма да наместят НАШИТЕ пари, за да се пъчат, че са вкарали България в ERM? Мерсим ти за тая далавера. Или ще влезе още един герой от детските приказки?
No comment
Снощи ми се обади Кристалина Георгиева, след като беше чула за суапа с ЕЦБ. И вика: Бойко, тази вечер на мека пухена възглавничка сладък сън ще спиш. Спокоен! Милиарди евра имаш, вързал си се за... Викам: Криси, Христос Воскресе, и ти да си жива и здрава! Добра работа свършихме! - разказа министър-председателят.
Както казали македонците за китайците- "дека че ги копаме тия милиарди евра"..
No comment
Снощи ми се обади Кристалина Георгиева, след като беше чула за суапа с ЕЦБ. И вика: Бойко, тази вечер на мека пухена възглавничка сладък сън ще спиш. Спокоен! Милиарди евра имаш, вързал си се за... Викам: Криси, Христос Воскресе, и ти да си жива и здрава! Добра работа свършихме! - разказа министър-председателят.
Коментар