IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега ... ако бяхме нормална държава, нормална борса и това беше нормална банка, то досега скиорите щяха да кажат дали ще записват акции, дали са говорили с инвеститори.... Ама ..... shot in the daaaaark....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Все пак в пакет 85% от правата, може да има дори сериозна цена! Да видим....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Глад за акции на 5 лева ))

5F41 ТБ Първа Инвестиционна Банка АД 11:58 86 420 0,010 864,20 900,00 %
        Да, станава ясно, че записване ще има, както може би и цена за правата - дали сега или на аукцион накрая? По-интресното е, 85% от правата на каква цена ще минат, ако минават? Може и да има цена за тях за целия пакет...като гледам натам отиват нещата.... Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Да, така е.
          а до кога трябва да се записват какъв е крайният срок само днес ли е ?
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Глад за акции щеше да е ако досега бяха подсигурили 10 000 000 права....А не 356 000 ....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Глад за акции на 5 лева ))

5F41 ТБ Първа Инвестиционна Банка АД 11:58 86 420 0,010 864,20 900,00 %

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Добре де ама това дето е в тоя код не са ли само правата за записване :? След това не записваш ли на 5 лв ?
                Да, така е.

Коментар

Тук ми идва и идеята, че Черешара за да ни стимулира по време на криза можеше на всички участници на капиталовия пазар да ни захрани сметките с по 10000лв. примерно за да ни стимулира и запишем акции от банката. Така всички ще са доволни !
                  Не става, какво ще направиш с 5млн, едно нищо.
                  То на когото трябва стимулирането/компенсирането вече е обещано, или пък не - ще се разбере скоро.
                  Макар че пенсиите ни са толкова гламави че дори и без стимул биха записали на 5лв...

Коментар

• стана тя каквато стана...

Коментар

Тук ми идва и идеята, че Черешара за да ни стимулира по време на криза можеше на всички участници на капиталовия пазар да ни захрани сметките с по 10000лв. примерно за да ни стимулира и запишем акции от банката. Така всички ще са доволни !
                      Добре де ама това дето е в тоя код не са ли само правата за записване :? След това не записваш ли на 5 лв ?
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Дайте всеки с едно джиро на името на кого? Да си ги записва, който иска. Защото за акцията, за всички нас чакащи Чакалнята е важно 40 милиона акции да бъдата записани.....
                        На каква цена?На нулева или на още по-символична?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Тук ми идва и идеята, че Черешара за да ни стимулира по време на криза можеше на всички участници на капиталовия пазар да ни захрани сметките с по 10000лв. примерно, за да ни стимулира и запишем акции от банката. Така всички ще са доволни !
                          Last edited by Zdravko; 15.05.2020, 12:01.

Коментар

Аз чакам да отидат в минус и да почнат да ми плащат за да взема !

Нещо такова, да цитирам Кирето и Ангелкова от темата за вицовете :

"Министър Ангелкова: На някои плажове чадърите ще са на нулеви цени, на други - на още по-символични.."
                            Дайте всеки с едно джиро на името на кого? Да си ги записва, който иска. Защото за акцията, за всички нас чакащи Чакалнята е важно 40 милиона акции да бъдата записани.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Ако може и за мен едни 100000 на тая цена ще е супер
                              Аз чакам да отидат в минус и да почнат да ми плащат за да взема !

Нещо такова, да цитирам Кирето и Ангелкова от темата за вицовете :

"Министър Ангелкова: На някои плажове чадърите ще са на нулеви цени, на други - на още по-символични.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                0.00 засега..
                                Ако може и за мен едни 100000 на тая цена ще е супер

Коментар

Working...
                                X