If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега ... ако бяхме нормална държава, нормална борса и това беше нормална банка, то досега скиорите щяха да кажат дали ще записват акции, дали са говорили с инвеститори.... Ама ..... shot in the daaaaark....
5F41 ТБ Първа Инвестиционна Банка АД 11:58 86 420 0,010 864,20 900,00 %
Да, станава ясно, че записване ще има, както може би и цена за правата - дали сега или на аукцион накрая? По-интресното е, 85% от правата на каква цена ще минат, ако минават? Може и да има цена за тях за целия пакет...като гледам натам отиват нещата.... Не е препоръка
Тук ми идва и идеята, че Черешара за да ни стимулира по време на криза можеше на всички участници на капиталовия пазар да ни захрани сметките с по 10000лв. примерно за да ни стимулира и запишем акции от банката. Така всички ще са доволни !
Не става, какво ще направиш с 5млн, едно нищо.
То на когото трябва стимулирането/компенсирането вече е обещано, или пък не - ще се разбере скоро.
Макар че пенсиите ни са толкова гламави че дори и без стимул биха записали на 5лв...
Тук ми идва и идеята, че Черешара за да ни стимулира по време на криза можеше на всички участници на капиталовия пазар да ни захрани сметките с по 10000лв. примерно за да ни стимулира и запишем акции от банката. Така всички ще са доволни !
Добре де ама това дето е в тоя код не са ли само правата за записване :? След това не записваш ли на 5 лв ?
Дайте всеки с едно джиро на името на кого? Да си ги записва, който иска. Защото за акцията, за всички нас чакащи Чакалнята е важно 40 милиона акции да бъдата записани.....
Тук ми идва и идеята, че Черешара за да ни стимулира по време на криза можеше на всички участници на капиталовия пазар да ни захрани сметките с по 10000лв. примерно, за да ни стимулира и запишем акции от банката. Така всички ще са доволни !
Аз чакам да отидат в минус и да почнат да ми плащат за да взема !
Нещо такова, да цитирам Кирето и Ангелкова от темата за вицовете :
"Министър Ангелкова: На някои плажове чадърите ще са на нулеви цени, на други - на още по-символични.."
Дайте всеки с едно джиро на името на кого? Да си ги записва, който иска. Защото за акцията, за всички нас чакащи Чакалнята е важно 40 милиона акции да бъдата записани.....
Коментар