Първоначално изпратено от Zdravko74
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Аз мисля, че ще има сделка до месец и цената ще е 10+!
тази банка рано или късно ще бъде продадена.
Въпросът е кога и за колко !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Аз мисля, че ще има сделка и цената ще е в диапазона 6-8 лв. Още тази година!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеМного трудно ще видим >5лв вече.Кой облажил,облажил.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеМного трудно ще видим >5лв вече.Кой облажил,облажил.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеслед публикация продалите съжаляваха, сега след публикация на същия журналист(мисля), да не стане така, че купилите да съжаляват ... ще са доста съмнителни съвпаденията
Ако е тази , пак от капитал, мисля че няма особена връзка
https://www.capital.bg/politika_i_ik...sruti_vsichko/
"Като казахме Първа инвестиционна банка (ПИБ), в момента се прави опит собствеността в нея да се промени. Водещите кандидати за евентуална сделка са други две от големите банки тук - Уникредит Булбанк и Пощенска. Историята на Първа инвестиционна също е много тясно свързана с интересни и спорни сюжети от последните бурни десетилетия. Ако подобна сделка се осъществи сега, ще бъде вероятно последното голямо сливане от вълната на консолидация в банковия сектор. Това би било и по-скоро добра новина, тъй като нивото на риск в банковата система би станало по-ниско.
Историята на Витоша от последните десетилетия, както и някои епизоди от историята на ПИБ вероятно са и част от обяснението на друг сюжет, който е разказан в този брой на "Капитал" - защо хората, които гласуват, стават по-малко. Основните виновници за това трябва да се търсят в дългата поредица политически недоразумения и разочарования. Но, разбира се, недоразуменията разочароват изключително и само обикновените хора. Самите недоразумения и техните клиенти са спечелили каквото могат от политиката и са оставили развалената от последствията среда изцяло на нас. Те са малко в ролята на Зорбас от книгата на Казандзакис - всичко зрелищно се проваля, но те сядат в руините с печено агне и черно критско вино и викат с пълно гърло "Е-е-ей, колко хубаво се срутиха нещата". Хубаво за тях. За всички останали има избори след избори, но за десет години хората, които гласуват в тях, са с близо милион по-малко."
Last edited by August; 23.05.2024, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКупувача си действа активно въпреки общите приказки....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Тя е длъжна да обяви на всички, а не някой да знае а друг не.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар