If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
верно... тук няма грам техниески анализ само фунндамент и вътрешно инфо
Във всяко едно нещо има технически анализ.Във всяко едно ! .А ти как може да оцениш това което не разбираш?? Отрицание от страх и паника,това показва поста ти.
Last edited by RUBLA; 13.06.2024, 13:11.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Най-интересната технически акция,ПИБа, трябва да направи задължително нов месечен връх,след това нов връх,след това пак нов връх ,иначе просто ще почне да пропада бавно и продължително,както жълтите кръгчета.Което значи ,че ако юни(още 11-12 сесии) не затвори над 5.20,това ще е жокер за надолу.
Най-интересната технически акция,ПИБа, трябва да направи задължително нов месечен връх,след това нов връх,след това пак нов връх ,иначе просто ще почне да пропада бавно и продължително,както жълтите кръгчета.Което значи ,че ако юни(още 11-12 сесии) не затвори над 5.20,това ще е жокер за надолу.
Банката излезе с официална информация по темата и в нея нямаше нито ред за "сигурна" сделка, нали? А това, че някои "шутове", както ти ги наричаш, вярват на палячото Николай Стоянов си е абсолютно техен проблем и по-важното - ще бъде за тяхна сметка
Откакто ПИБ отрекоха,че има сделка минаха 3 седмици и половина.Оттогава нищо.
Все ми се се струва,че все нещо някой трябваше да каже
А тук много "сигурната" сделка според форумните шутове, определно доста се забави....
Банката излезе с официална информация по темата и в нея нямаше нито ред за "сигурна" сделка, нали? А това, че някои "шутове", както ти ги наричаш, вярват на палячото Николай Стоянов си е абсолютно техен проблем и по-важното - ще бъде за тяхна сметка
"Сделка или не" ?
Тук заприлича на популярното предаване
ДА-->sell the news
НЕ-->sell колкото можеш
Така ли е схемата?
И друго,дали и как ще се отразят изборите на тази специфична акция.
Аз съм неутрален тук,на тези нива.
Колеги, къде е функцията "miss the full" в тази платформа..? Бих желал да скрия една - две персони в спама, защото смъкват на елементарно ниво и нищо интересно не споделят..! Ще съм благодарен за насоките.
Колеги, къде е функцията "miss the full" в тази платформа..? Бих желал да скрия една - две персони в спама, защото смъкват на елементарно ниво и нищо интересно не споделят..! Ще съм благодарен за насоките.
Коментар