IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74

Има и вариант КТБ
    Здрафко, много ти личи, че тук си се прецакал и си изгубил едни пари, много за теб, малко за друг. Смяташ, че банката ти е виновна за това. Когато разбереш, че друг не ти е виновен, а ти сам си го допуснал, ще бъдеш по-успешен! Ти нямаш едно смислено мнение по темата. Ако бъркам, приемам грешката си, моя си е.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Аз мисля, че ще има сделка до месец и цената ще е 10+!
      Личното ми мнение е ,че
      тази банка рано или късно ще бъде продадена.

Въпросът е кога и за колко !

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Аз мисля, че ще има сделка и цената ще е в диапазона 6-8 лв. Още тази година!
        Аз мисля, че ще има сделка до месец и цената ще е 10+!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
          Много трудно ще видим >5лв вече.Кой облажил,облажил.
          Ти облажи ли? Или само гледа?

Коментар

"изкупвача" мисля не е един, на 4лв има интерес и не го крият!

Коментар

За тия скелети ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                Много трудно ще видим >5лв вече.Кой облажил,облажил.

Коментар

• Много трудно ще видим >5лв вече.Кой облажил,облажил.

Коментар

• Земи тоя горещ картоф

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                      след публикация продалите съжаляваха, сега след публикация на същия журналист(мисля), да не стане така, че купилите да съжаляват ... ще са доста съмнителни съвпаденията
                      Коя втора публикация имаш предвид?
                      Ако е тази , пак от капитал, мисля че няма особена връзка
                      https://www.capital.bg/politika_i_ik...sruti_vsichko/

"Като казахме Първа инвестиционна банка (ПИБ), в момента се прави опит собствеността в нея да се промени. Водещите кандидати за евентуална сделка са други две от големите банки тук - Уникредит Булбанк и Пощенска. Историята на Първа инвестиционна също е много тясно свързана с интересни и спорни сюжети от последните бурни десетилетия. Ако подобна сделка се осъществи сега, ще бъде вероятно последното голямо сливане от вълната на консолидация в банковия сектор. Това би било и по-скоро добра новина, тъй като нивото на риск в банковата система би станало по-ниско.
                      Историята на Витоша от последните десетилетия, както и някои епизоди от историята на ПИБ вероятно са и част от обяснението на друг сюжет, който е разказан в този брой на "Капитал" - защо хората, които гласуват, стават по-малко. Основните виновници за това трябва да се търсят в дългата поредица политически недоразумения и разочарования. Но, разбира се, недоразуменията разочароват изключително и само обикновените хора. Самите недоразумения и техните клиенти са спечелили каквото могат от политиката и са оставили развалената от последствията среда изцяло на нас. Те са малко в ролята на Зорбас от книгата на Казандзакис - всичко зрелищно се проваля, но те сядат в руините с печено агне и черно критско вино и викат с пълно гърло "Е-е-ей, колко хубаво се срутиха нещата". Хубаво за тях. За всички останали има избори след избори, но за десет години хората, които гласуват в тях, са с близо милион по-малко."
                      Last edited by August; 23.05.2024, 17:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                        Купувача си действа активно въпреки общите приказки....
                        А защо цената пада с двуцифрен % тогава

Коментар

• Този дето купува хич му не е на фарот за тия ....съжаляващите

Коментар

• след публикация продалите съжаляваха, сега след публикация на същия журналист(мисля), да не стане така, че купилите да съжаляват ... ще са доста съмнителни съвпаденията
                            Last edited by petyob; 23.05.2024, 16:25.

Коментар

• Купувача си действа активно въпреки общите приказки....

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Тя е длъжна да обяви на всички, а не някой да знае а друг не.
                                Тя е длъжна и вече го направи. Казаха си, че няма такова нещо като преговори за сделка.

Коментар

Working...
                                X