Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
не се сдържах 60% възстановени
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение12-15 е по-добре
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеаз бях дотук успех на всичкиУмереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Аз мисля, че ще има сделка до месец и цената ще е 10+!
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Ясно, сега като няма кой да туитне, не знаеш какво да правиш. Давай поне едно смислено мнение на всеки 9 безсмислени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Топче, тотално си се объркало относно моето прецакване тук ! По назад в темата преди няколко години съм обяснявал кога и на колко съм продал ! Средната покупна вече ми се губи, но цената на която продадох средно беше 5,23. Това беше след като Каролев пусна прословутия туит. Спомням, си че тогава цената беше надхвърлила дори 6лв. Явно си нов тук и много неща не знаеш ! Не знаеш не само за тази банка, а и за останалите банки, както и за фалиралите такива !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Така е, това е цената за влизането ни в ЕврозонатаLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Здрафко, много ти личи, че тук си се прецакал и си изгубил едни пари, много за теб, малко за друг. Смяташ, че банката ти е виновна за това. Когато разбереш, че друг не ти е виновен, а ти сам си го допуснал, ще бъдеш по-успешен! Ти нямаш едно смислено мнение по темата. Ако бъркам, приемам грешката си, моя си е.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Така е, това е цената за влизането ни в Еврозоната
Разбира се, най- добре за "зоната" и за държавата е да се свие риска, като се вкара най-после в баланса на голяма европейска банка, но пословичната алчност на калековците стои на везната от другата страна и е била фактор осуетяващ процеса. Е, ако се чувстват одъртели или помъдрели, за да отстъпят от алчността, може да го докарат до някакъв финал, но вероятността е по-съмнителна за този вариант.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf_paf Разгледай мнение
Личното ми мнение е ,че
тази банка рано или късно ще бъде продадена.
Въпросът е кога и за колко !
Коментар
Коментар