IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Какво е това затишие?
    Пред буря!

Коментар

• Какво е това затишие?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

Толко ми трябват хаха
        Не бъди al4en

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

не се сдържах 60% възстановени
          Браво, и вдигна цената с 10% ))

Коментар

Толко ми трябват хаха
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              И това как го сметна?
              Толко ми трябват хаха

Коментар

12-15 е по-добре
                И това как го сметна?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                  аз бях дотук успех на всички
                  не се сдържах 60% възстановени
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Аз мисля, че ще има сделка до месец и цената ще е 10+!
                    12-15 е по-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Ясно, сега като няма кой да туитне, не знаеш какво да правиш. Давай поне едно смислено мнение на всеки 9 безсмислени.
                      Нищо не ти е ясно, но давай напред !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Топче, тотално си се объркало относно моето прецакване тук ! По назад в темата преди няколко години съм обяснявал кога и на колко съм продал ! Средната покупна вече ми се губи, но цената на която продадох средно беше 5,23. Това беше след като Каролев пусна прословутия туит. Спомням, си че тогава цената беше надхвърлила дори 6лв. Явно си нов тук и много неща не знаеш ! Не знаеш не само за тази банка, а и за останалите банки, както и за фалиралите такива !
                        Ясно, сега като няма кой да туитне, не знаеш какво да правиш. Давай поне едно смислено мнение на всеки 9 безсмислени.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Така е, това е цената за влизането ни в Еврозоната
                          Кой на кого ще я плати?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Здрафко, много ти личи, че тук си се прецакал и си изгубил едни пари, много за теб, малко за друг. Смяташ, че банката ти е виновна за това. Когато разбереш, че друг не ти е виновен, а ти сам си го допуснал, ще бъдеш по-успешен! Ти нямаш едно смислено мнение по темата. Ако бъркам, приемам грешката си, моя си е.
                            Топче, тотално си се объркало относно моето прецакване тук ! По назад в темата преди няколко години съм обяснявал кога и на колко съм продал ! Средната покупна вече ми се губи, но цената на която продадох средно беше 5,23. Това беше след като Каролев пусна прословутия туит. Спомням, си че тогава цената беше надхвърлила дори 6лв. Явно си нов тук и много неща не знаеш ! Не знаеш не само за тази банка, а и за останалите банки, както и за фалиралите такива !

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Цената беше 5лв парчето. Беше платена и парчето се разпарчетоса, като бяха вкарани още акционери, освен двамата калековци Цеко и калеко. Оттам нататък "еврозоната" не я касае, какво се случва с парчетата.
                              Разбира се, най- добре за "зоната" и за държавата е да се свие риска, като се вкара най-после в баланса на голяма европейска банка, но пословичната алчност на калековците стои на везната от другата страна и е била фактор осуетяващ процеса. Е, ако се чувстват одъртели или помъдрели, за да отстъпят от алчността, може да го докарат до някакъв финал, но вероятността е по-съмнителна за този вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf_paf Разгледай мнение

Личното ми мнение е ,че
                                тази банка рано или късно ще бъде продадена.

Въпросът е кога и за колко !

Коментар

Working...
                                X