Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕЦБ затвори българска банка в Малта за пране на пари
За втори път за две години ЕЦБ отнема лиценз на институция в островната държава
http://iconomist.bg/103621-%D0%95%D0...h0QYb5aZb3MZos
Коментар
-
ЕЦБ затвори българска банка в Малта за пране на пари
За втори път за две години ЕЦБ отнема лиценз на институция в островната държава
http://iconomist.bg/103621-%D0%95%D0...h0QYb5aZb3MZos
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЗа момента няма успешно увеличен капитал, нали?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеОставка ли ще подава? Това ще е най-добрата новина за българската икономика.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
БРАВО!
Губи се Горанката, не съм го виждал скоро по студиа. Чакаме го да обиколи всички студиа с добрата чакана новина!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
https://www.dnevnik.bg/politika/2019...ata/#comment-7Last edited by Frosty; 01.07.2020, 15:28.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
Губи се Горанката, не съм го виждал скоро по студиа. Чакаме го да обиколи всички студиа с добрата чакана новина!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАз пък не ми е ясно как може цяла една държава да е заложник на една единствена банка?
Ами нека тогава да го обяснят това на народа, че на тази банка и се клатят краката, и ни пречи да влезем в ЕРМ 2, и готово. И първо държавата да си изтегли всички активи от тази банка, а след това народа да се юрне да си тегли депозитите, и с това цялата одисея да приключва колкото се може по-бързо. Покрай КТБ вече знаем какво ще се случи.
Зад гърба на двамата мажовци има няКОЙ с огромна власт.
Иначе държавата отдавна да ги е поставила на мястото им двамата убавци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Да подредим резултатие по доброта.
Най-добре е тоя или следващия Петък да излезе новината, че Хърватска и Б-я влизат в ЕРМ2.
Следва резултат Хърватска влиза , Б-я я отлагат. Това за мен би значело моментална оставка и служебно правителство.
Казват, че въпроса за двете държави ще се разгледа в бъдеще (по-късно от ранна есен), има някаква яснота, но пак чакане
Най-лошо е да няма никаква новина, неяснота нито кога нито дали Хърватска и Б-я влизат в ЕРМ2 - значи се връщаме в сегашното си положение от Март на безперспективност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Хари, разбирам нетърпението ти, но юли има 31 дни. Коректно е в 24:00 на 31 юли да свърши чакането. Освен ако през това време не излезе новина, че Хърватия е приета без нас! Но това вече е друга бира, както сме коментирали. И наистина всички трябва да излезем на улицата... Но нека да не сме черногледи, меже пък всичко да се развие по-добре и по-бързо, отколкото очакваме!
Най-добре е тоя или следващия Петък да излезе новината, че Хърватска и Б-я влизат в ЕРМ2.
Следва резултат Хърватска влиза , Б-я я отлагат. Това за мен би значело моментална оставка и служебно правителство.
Казват, че въпроса за двете държави ще се разгледа в бъдеще (по-късно от ранна есен), има някаква яснота, но пак чакане
Най-лошо е да няма никаква новина, неяснота нито кога нито дали Хърватска и Б-я влизат в ЕРМ2 - значи се връщаме в сегашното си положение от Март на безперспективност.
Коментар
-
Аз пък не ми е ясно как може цяла една държава да е заложник на една единствена банка?
Ами нека тогава да го обяснят това на народа, че на тази банка и се клатят краката, и ни пречи да влезем в ЕРМ 2, и готово. И първо държавата да си изтегли всички активи от тази банка, а след това народа да се юрне да си тегли депозитите, и с това цялата одисея да приключва колкото се може по-бързо. Покрай КТБ вече знаем какво ще се случи.
Коментар
Коментар