If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Държавата и в частност ББР направиха много добра инвестиция. Честно казано чак се чудя, как успяха да да измислят подобна "връка". И да не забравим, всичко това е с чужди (наши) пари. Евала! Засега инвестицията е изключително успешна.
Това е за Бисери и вицове - благодаря ти, оправи ми деня, че се беше закучил нещо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Държавата и в частност ББР направиха много добра инвестиция. Честно казано чак се чудя, как успяха да да измислят подобна "връка". И да не забравим, всичко това е с чужди (наши) пари. Евала! Засега инвестицията е изключително успешна.
През целия си живот не съм чувал държавата да е направила добра инвестиция! Те не могат да изплуват до 0:0 при подарени им монополи, камо ли инвестиции да правят. Но това е друга тема, по-скоро политическа, касаеща левите и десните по мислене хора...
В заявлението тази година са писали друго: ЕЙЧ АР АНАЛИТИКС ООД с ЕИК/БУЛСТАТ: 831094393/204262354. Вероятно за това и е отнесено по партидата на ПИБ. Дали е случайно.....
Все още няма публикувани документи от ОСА в ТР. След обновяването по партидата на ПИБ последното вписване е от ЕИК/ПИК 831094393
ЕЙЧ АР АНАЛИТИКС ООД друга фирма със същия ЕИК. Само дето ЕИК на фирмата е 204262354 и са подали декларация,че не развива дейност
абе ти си преценяваш, но на БФБ има ракети дето установката е готова и фитилът чака клечката .. тази е една от тях
И кое те води на тази мисъл ?!?
Дори с яките стероидни инжекции не успяха да я стабилизират...
Къде според теб е скрития потенциал? Финансовите резултати са ясни. Констатациите на ЕЦБ и БНБ също.
Подариха едни пари на двамата мажоритари, но това какво топли миноритарите.
Опитаха се да убедят пазара, че 5 лв. било добра цена, щото видите ли държавата паарувала по толкова, но пък явно паара не се върза на тоя номер...
Факт, Пецата не е лошо момче и е пич, но все още вярва в Дядо Коледа (добрият мажо) и особено по някои позиции си е полуадепт, но все пак не е сектант и го чета с удоволствие. Най-важното и трудно решение е да се научиш да продаваш на загуба, вместо на още по-голяма загуба. Цената (загуба), на която продадох тук, уважаемо топ-че, така и не беше достигната при всичкия ъп на спекулантите и ентусиазъм, че аха и ей ги 5-те кинта. И да, тук инвеститори няма - колкото и да сме луди хората на БФБ, точно тук няма как да инвестираш в очакване на Годо или гонене на Михаля, тук можеш само и единствено да изспекулираш с плюс или минус (при мен беше минус и аз нямам никакъв проблем да си го призная). Живи и здрави
абе ти си преценяваш, но на БФБ има ракети дето установката е готова и фитилът чака клечката .. тази е една от тях
Пеца, въпроса е не дали да стискаш или да продаваш ! Има компании, които дори цял живот да стискаш може да не ти излезнат на печалба !
Факт, Пецата не е лошо момче и е пич, но все още вярва в Дядо Коледа (добрият мажо) и особено по някои позиции си е полуадепт, но все пак не е сектант и го чета с удоволствие. Най-важното и трудно решение е да се научиш да продаваш на загуба, вместо на още по-голяма загуба. Цената (загуба), на която продадох тук, уважаемо топ-че, така и не беше достигната при всичкия ъп на спекулантите и ентусиазъм, че аха и ей ги 5-те кинта. И да, тук инвеститори няма - колкото и да сме луди хората на БФБ, точно тук няма как да инвестираш в очакване на Годо или гонене на Михаля, тук можеш само и единствено да изспекулираш с плюс или минус (при мен беше минус и аз нямам никакъв проблем да си го призная). Живи и здрави
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Back to basics - спекулантите са хора с таргет (а тук освен спекуланти, други няма), а когато таргетът не се случи времево, следва сел по една или друга причина и ако няма подкрепа от мажото, а явно такава няма, се получава уент дъ хорст инто дъ ривър. както казва Батя - тук загубата си я взех
Демек, всички спекуланти са тъпи парчета. Купи ли акции на български коммпании през последните 4 години, не са си достигнали таргетите и сега се надпреварват да продават на загуба. Друго няма значение съгласнонтази теория на Грух Грух.
Тук минаха немалко акции на под 2 лв. Нормално е някой, който тогава е влезнал чисто спекулативно, да си прибере печалбата, при положение, че по-голямата, ако изобщо ще я има, се отлага за неопределено дълго. Съответно подкрепа няма, но това е валидно за цялата борса, и резултатът е това...
абе спри се бе човек!! то бива загуби, бива, ама твойто на нищо не прилича!?! За разлика от теб Батя гледа и фундамента и съм сигурен, че макар и да не му е излязъл таргета тук не продава ... осен ако не е закъсал съвсем
Пеца, въпроса е не дали да стискаш или да продаваш ! Има компании, които дори цял живот да стискаш може да не ти излезнат на печалба !
Back to basics - спекулантите са хора с таргет (а тук освен спекуланти, други няма), а когато таргетът не се случи времево, следва сел по една или друга причина и ако няма подкрепа от мажото, а явно такава няма, се получава уент дъ хорст инто дъ ривър. както казва Батя - тук загубата си я взех
То само тук да бяха загубите ! Цялата борса е потънала от години ! Жалко е, че отразява само спадовете навън, но не и ръстовете ! Почвам да си мисля, че тук сме останали само мазохисти, които напук, че борсата е надолу от години продължаваме да държим и да инвестираме ! Вместо да се възползваме от спадовете навън които бяха, ние тук сме се навряли и какво чакаме и аз не знам !
абе спри се бе човек!! то бива загуби, бива, ама твойто на нищо не прилича!?! За разлика от теб Батя гледа и фундамента и съм сигурен, че макар и да не му е излязъл таргета тук не продава ... осен ако не е закъсал съвсем
Коментар