If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако на публична среща с акционерите се обсъжда възможността за дивидент и обратно изкупуване, по-вероятно е такива да има (иначе защо ще ги обсъждат), а не че "такива няма да има", какъвто извод правите.....според мен.
Остава да видим покана за ОСА с две точки, всичко останало е още от същото
Среща с акционерите, на която се обсъждат законовите възможности за дивидент и обратно изкупуване, демек, такива няма да има, топкаме топката, снишаваме се и резултата - 50к на аск-а и цената 5% надолу
Ако на публична среща с акционерите се обсъжда възможността за дивидент и обратно изкупуване, по-вероятно е такива да има (иначе защо ще ги обсъждат), а не че "такива няма да има", какъвто извод правите.....според мен.
Среща с акционерите, на която се обсъждат законовите възможности за дивидент и обратно изкупуване, демек, такива няма да има, топкаме топката, снишаваме се и резултата - 50к на аск-а и цената 5% надолу
Fіbаnk oтчитa oпepaтивнa пeчaлбa oт 84 милиoнa лeвa зa пъpвaтa пoлoвинa нa гoдинaтa
До края на годината по две.-164 мил.
Аз се чудех че някои с информация вече тайно изкупува тук.
Няма друг с такава печалба.
Утре цената няма да е тази май.
Мнаго ти се разминават цифрите Пич!!!
Тука пише друго- печалба за полугодието 31милки преди данъци!
С ПЕЧАЛБАТА ЗА ДВЕ ГОДИНИ МОЖЕ ДА КУПИ ЦЕЛИЯТ
ВАРНЕНСКИ ХОЛДИНГ МАЙ.
Първо да си купят обратно акциите от държавата с лихвите, каквото и да означава това. Тоя срам с държавната помощ ще им тежи и трябва да разкарат държавата като акционер. Имам тук спекулативно.
Коментар