Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЦКЕБЕ избухна. Сещайте се и тук какво следва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПродават и натискат цената, защото още нямат пари да купят. Нали набиха над 40-50 милиона в Лещерко, 11канибала, ТСБ, СГЩ където никога няма да могат да излязат, никой няма да купува лъжите там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
На тази цена си е перфектна, ще тръгне нагоре когато и дойде времето, някой я затапи, явно е решил, че и е рано
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwiseТази банка е толкова пробита, аз дори си затворих всички сметки преди години при тях защото не желая никакъв досег с тях. До колкото съм чувал тя трябваше да е на мястото на КТБ. Интересно ми е какви са ви очакванията - акцията да стигне 5лв, 10лв, 15лв?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Цената пада, което прави ситуацията още по-абсурдна и нелепа. -17% за година. Следя борси и пазари, няма банка или актив който да не е нагоре поне 20%, дори имотите в пост-ковид и офисите са нагоре, а при тях няма фундамент. Въпрос на логика и колко искат да загубят тези които продават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Тъй де, ама ни дивидент ни обратно...
А цената пада ли пада..
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Когато вярваш, че акциите реално струват 5лв. при цена 1.7 да питаш за дивидент, вместо за обратно изкупуване, трябва да си малоумен
А цената пада ли пада..
- 1 like
Коментар
Коментар