IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С ПЕЧАЛБАТА ЗА ДВЕ ГОДИНИ МОЖЕ ДА КУПИ ЦЕЛИЯТ
    ВАРНЕНСКИ ХОЛДИНГ МАЙ.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Нали правиш разлика между оперативна и нетна печалба?
      Оперативната не е екселска

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
        Fіbаnk oтчитa oпepaтивнa пeчaлбa oт 84 милиoнa лeвa зa пъpвaтa пoлoвинa нa гoдинaтa
        До края на годината по две.-164 мил.
        Аз се чудех че някои с информация вече тайно изкупува тук.
        Няма друг с такава печалба.
        Утре цената няма да е тази май.
        Каква е тази оперативна печалба от 84 млн? Това число най-много се приближава до печалбата преди обезценки и данъци. Това ли имаш предвид?

Коментар

• Отчетът за п.п. на годината не е ли излязъл вече (неконс)?
          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Fіbаnk oтчитa oпepaтивнa пeчaлбa oт 84 милиoнa лeвa зa пъpвaтa пoлoвинa нa гoдинaтa
            Нали правиш разлика между оперативна и нетна печалба?

Коментар

• Прав си всеки си хвали стоката.

Коментар

Беги от тук бре, хейтър - само чичикака и молдинещо си, останалите не стават. Молдовските ексели са по-добри от бг екселите, ама ха
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Fіbаnk oтчитa oпepaтивнa пeчaлбa oт 84 милиoнa лeвa зa пъpвaтa пoлoвинa нa гoдинaтa
                  Last edited by superexpert; 19.08.2021, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Имам усещането, че след тази среща цената на акцията ще е 1 или 3 лева. Но по-скоро 1.
                    По-скоро няма да е 1.

Коментар

• Нещо интересно?
                      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Имам усещането, че след тази среща цената на акцията ще е 1 или 3 лева. Но по-скоро 1.
                        Левче - кефче

Коментар

Тя акцията и като дълбаеше 1.5 имахте усещането, че ще стане левче, а сега вече гони 2!

На 3 кинта ми се струва, че усещането пак ще е същото!

Коментар

• Щеше ми се да ида, ама съм на морето, а тези банкери не предлагат дистанционна зуум среща. Те май за ковид не са чували. Питайте ги дали Георгиос от Кипър е жив и здрав и дали ще отписват 300 милиона както ги караше бнб, ама те не искат.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

възможно е да е съвпадение това покачване на цената тези дни, или пък повече хора с "усещания" в определена посока
                              Ми то изглежда, че доста позиции се движат повече на база усещания, отколкото фундамент. Да не остана неразбран, под усещания нямам предвид някаква вътрешна информация, а по-скоро психология.

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
                                Тези срещи са си редовна практика от години. По едно време даже бяха тримесечни.
                                възможно е да е съвпадение това покачване на цената тези дни, или пък повече хора с "усещания" в определена посока

Коментар

Working...
                                X