Първоначално изпратено от orchis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Дори Гешев не реагира на случая, това не може да е истина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Също така, близо 24 часа след публикуването ,НИТО една ТВ не пре-публикуват новината.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНали и още в началото на този Пандора скандал същите тези журналисти от bird.bg казаха ,че имало само двама българи.Сега излизат още и още.И то точно преди избори .
Да не ме разберете погрешно.Нито искам да защитавам някой,нито пък имам акции тук.Интересува ме само обективната истина.
Иначе ти сериозно ли не знаеш кой е Георгиус?!?!?Life won't wait for you.
Коментар
-
Момци ,прочетох я тази статия в bird.bg вчера когато излезе. Значи още тогава ми направи впечатление ,че прилича на партенка.Уж имало някакви доказателства ,пък аз не видях АБСОЛЮТНО никакви.Само някакви снимки на паспорти.Ама те може да са взети откъде ли не.Същата работа като чекмеджето на ББ
Къде са тези връзки,разкриващи, че мажоритарите стоят зад тоя грък? Конкретно ,къде са?
Отделно това са хора изпечени в какви ли не неща и то в БГ.Хора мултимилионери.Ще се занимават ли по толкова глупав начин с тази цесия ?
Отделно тези двамата свидетели,единия май некъв бивш шеф ли е ,къв е на фалирала по Жан виденов банка,ми се струват супер недостоверни свидетели.И целят единствено клевета.Или пък са им платили.
Също така, близо 24 часа след публикуването ,НИТО една ТВ,нито пък сайт (търсих в гугъл излезнаха само 2) не пре-публикуват новината.Даже и сайтовете за фалшиви новини Което ми се струва адски нелогично.Нито едно отразяване никъде,даже и международно ??
А новината,ако е вярна е супер голяма !
Нали и още в началото на този Пандора скандал същите тези журналисти от bird.bg казаха ,че имало само двама българи.Сега излизат още и още.И то точно преди избори .
Да не ме разберете погрешно.Нито искам да защитавам някой,нито пък имам акции тук.Интересува ме само обективната истина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук още по-добре е разнищена схемата
Коментар имаш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Добре е човек да е прям, но не и груб. И тази прямота да е тогава, когато е очи в очи с опонента, а не в анонимен форум
Струва ми се, че емоционалната непредубеденост е не по-малко важна в търговията от дисциплината и търпението
А в постовете си за тази акция винаги съм бил максимално обективен, може би защото никога не съм я харесвалNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз не го играя, аз си имам морален кодекс, който е недостижим за огромната маса хора. просто съм реалист и виждам нещата такива, каквито сам стараейки се да съм обективен в собствената си субективност - надявам се, че се изразих ясно.
А за яхтите, еверестите, чичковите червенотиквеничковчета, адептите, слушалките, мутрокомунистите и авторите на халтури не отстъпвам и на йота! Някога това го говорих и тук, когато разни батковци и кликата им подкокуросваха тълпата с туитовете на Каролев при цена 5-6 лева...
Струва ми се, че емоционалната непредубеденост е не по-малко важна в търговията от дисциплината и търпението
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Няма логика да се отрази. То тези гнусни неща си ги знаем от години и нищо. Колко пъти се е говорило за Георгиус.
Аз пък се чудя, като ЕЦБ ни проверява, и те ли се правят, че не ги виждат тези кредити?!? Защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Е, точно адвокат да се опитва да го играе морален компас ... по-скоро си шумен вентилатор: Еверести, яхти, комунисти ...
А за яхтите, еверестите, чичковите червенотиквеничковчета, адептите, слушалките, мутрокомунистите и авторите на халтури не отстъпвам и на йота! Някога това го говорих и тук, когато разни батковци и кликата им подкокуросваха тълпата с туитовете на Каролев при цена 5-6 лева...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
на никого на тази борса не му пука за правовата държавата, която е една фикция. Всеки гледа как да изкара някой лев...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Няма логика да се отрази. То тези гнусни неща си ги знаем от години и нищо. Колко пъти се е говорило за Георгиус.
Аз пък се чудя, като ЕЦБ ни проверява, и те ли се правят, че не ги виждат тези кредити?!? Защо?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнениеА доколко излязлата информация е повод за паника тука, ще се отрази ли на цената на акцията? Изглежда някои малки акционери искат да продават.
Аз пък се чудя, като ЕЦБ ни проверява, и те ли се правят, че не ги виждат тези кредити?!? Защо?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар