Първоначално изпратено от Иво Орозов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОсновна тема: Колко сме добри, а никой не го отразява.
Аз съм егати пича, а никой не ме обича!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеЕдин много използван прийом на българския мажоритар е да "изтощи" другите инвеститори, държащи големи миноритарни пакети, като "подпомага" поддържането на ниска цена и влаченето ѝ по дъното с години, докато в един момент омаломощеният голям миноритар склони да продаде на загуба. Примерите за това са вероятно десетки за последните години, а има и съвсем пресни. Възможно ли е и тук да видим такава стратегия? Мен това ме притеснява, въпреки че иначе виждам потенциал в банката.
По повод на сравненията са 2та милиарда лева за РББ. АМИ ВИЖДАТЕ ЛИ ЗАЩО НЯМА ПАЗАР НА БФБ И ЗАЩО ВСИЧКО Е ИЗМАМА? защото БФБ не отговаря на определението пазар. ЗАТОВА ТРЯБВА ИЗЧЕГЪРТВАНЕ И ТАМ И МНОГО ОСТАВКИ! Дано Кирил и РАШКОВ подемат Промяната и там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеАз пък си мисля, че след придобиването на Райфа, наред са останалите банки от средния ешалон, защото няма да могат да виреят в среда на 4 кита (като за бг пазар китове де). Това значи, че когато моментът настъпи, цената ще трябва да се постави на някакво прилично място за да стане придобиването. Така че и такъв сценарий се вижда, освен онзи на колегата от предишния коментар.
- 1 like
Коментар
-
Аз пък си мисля, че след придобиването на Райфа, наред са останалите банки от средния ешалон, защото няма да могат да виреят в среда на 4 кита (като за бг пазар китове де). Това значи, че когато моментът настъпи, цената ще трябва да се постави на някакво прилично място за да стане придобиването. Така че и такъв сценарий се вижда, освен онзи на колегата от предишния коментар.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Един много използван прийом на българския мажоритар е да "изтощи" другите инвеститори, държащи големи миноритарни пакети, като "подпомага" поддържането на ниска цена и влаченето ѝ по дъното с години, докато в един момент омаломощеният голям миноритар склони да продаде на загуба. Примерите за това са вероятно десетки за последните години, а има и съвсем пресни. Възможно ли е и тук да видим такава стратегия? Мен това ме притеснява, въпреки че иначе виждам потенциал в банката.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
да в бляклиста съм
дали е удобно да питам съфорумците-КВА ЯХТА за какви ЯХТСМЕНИ споменава-гледах му писанията-то в 99% писал за някаква ЯХТА.
Надявам се админа да не забърше тази моя молба.
Благодарско предварително за отговор
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
в блеклистата ли си вече?
Ще е готино от блеклистата да организират едно събиране за опознаване, изглеждат ми интересни съфорумци
дали е удобно да питам съфорумците-КВА ЯХТА за какви ЯХТСМЕНИ споменава-гледах му писанията-то в 99% писал за някаква ЯХТА.
Надявам се админа да не забърше тази моя молба.
Благодарско предварително за отговор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Ще е готино от блеклистата да организират едно събиране за опознаване, изглеждат ми интересни съфорумци
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
не му отваряй очите! това е ГРЕШНО!
добре че има такива като него и ще трима-четерима - за да се ОРИЕНТИРАМЕ по правилно какво да купим какво да продадем!
пп.НЕ Е ПРЕПОРЪКА
Ще е готино от блеклистата да организират едно събиране за опознаване, изглеждат ми интересни съфорумциhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМожеш да питаш Греъм откога се продава ПИБ (апропо, горе-долу оттогава се продава и Райфайзен, SG от малко по-малко, една от другите също от тподобно време, но не на всяка цена), ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБатя, за пореден път ще ти го кажа .
- 1 like
Коментар
-
Много напрежение, много нещо. Сега дали няма потенциал все пак пред тази акция? Да не забравяме, че държавата е акционер. Да не забравяме и резултатите от изборите. И че ако направят правителство, тия хора като че да имат мозък в главата.
Аз не заемам страна, а просто имам от тази позиция. И питам, за да се ориентирам.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар