If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Случват се предимно логични неща, но някои ги виждат по-рано ...
"Делът на лошите и преструктурирани кредити се понижи до 22,6%"
Случайно бях постнал същата графика - два дена преди да започне ръста http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...do-226,165628/
Ми незнам, нетния лихвен доход пада, тренд, който ще продължи и през 2014 с допълнителното падане на лихвите по кредитите, така че танто за кукуригу според мене... а тва с реинтегрирането на обезценки - класическия метод за "коригиране" на финансовият резултат в банките...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Печалбата пада с 15% на година, цената на артията се качва.
Интересно, какво се случва на БФБ...
Случват се предимно логични неща, но някои ги виждат по-рано ...
"Делът на лошите и преструктурирани кредити се понижи до 22,6%"
Случайно бях постнал същата графика - два дена преди да започне ръста http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...do-226,165628/
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Без да внушавам нищо, но се замислих каква е посочената от теб, та:
Това ли имаш предвид?
Акции и препоръки нямам!
Сигурно нещо такова се получава. Аз слушам радио, не съм математик. Мисля, че едно Благодаря е много по-важно понякога от парите, така че и това трябва да се добави към цената и така доближава цената на IPO-то даже.
.............2...............1 и цената е според неофициална информация от радио "ЕРЕВАН" е:
Осреднената цена за 2013г. и много благодарности към акционерите за дългогодишната им подкрепа и доверие.
Да ама не трябва да си супер олигофрен, имай предвид, че имаше доста начини да не излизат на светло, просто можеха да ги прехвърлят на някъде и т.н. и т.н
.............2...............1 и цената е според неофициална информация от радио "ЕРЕВАН" е:
Осреднената цена за 2013г. и много благодарности към акционерите за дългогодишната им подкрепа и доверие.
Без да внушавам нищо, но се замислих каква е посочената от теб, та:
Справка за резултатите ( период: от 01.01.2013 до 31.12.2013, търсене по компания FIB - ТБ Първа Инвестиционна Банка АД):
Общо сделки 2 355. Общо изтъргувани акции 2 527 187, на средна цена 2.020. Обща сума на сключените сделки 5 107 076.55.
Коментар