Първоначално изпратено от Пухче$
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениередете се на аска, като ви полеят до 1,50 да не ревете после
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Съгласен съм и + е от мен
Аз говоря за потенциалните опасности пред FIB при (евентуално) пукане на най-големия балон в историята на човечеството,а именно УС фондовия пазар.
Това е и най-ригнатия пазар в света и никой не може да каже кога и дали,но звездите ми подават (а и на други хора с който общувам),че сме близо.Тази или другата година. Ако това стане,ни чака някъв резет там.Тук направо ще се посерем
Дау да се избушва а на бфб да вееш партакешите с балоните нагоре??? -
Не върви тая техника в техническия анализ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАмериканските балони гърмят и ще гърмят, особено тези от т.н. сектор на "Растежни / Насдак ", особено които не са монополисти.
Насдак е почти -4%, Мета (ФБ) е -26% ЗА ЕДИН ДЕН!!!
Трябва да се прави сериозна разлика межди нещо което е +1000% (като нашето Лешерко Китайско Карго) и ФИБ която е -50% за същия период!
Едното ще пада, другото ще расте!
Аз говоря за потенциалните опасности пред FIB при (евентуално) пукане на най-големия балон в историята на човечеството,а именно УС фондовия пазар.
Това е и най-ригнатия пазар в света и никой не може да каже кога и дали,но звездите ми подават (а и на други хора с който общувам),че сме близо.Тази или другата година. Ако това стане,ни чака някъв резет там.Тук направо ще се посерем
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Голяма дума не казвай ! Война в Украйна може да го бутне за дни, даже и под лев.Американските балони и те ако почнат да пукат тази година,може да иде и под 50 сттака че,всичко е възможно във всеки един момент ...особедно пък сега
БаЙ Георгиус също може да поднесе доста изненади в един момент
Насдак е почти -4%, Мета (ФБ) е -26% ЗА ЕДИН ДЕН!!!
Трябва да се прави сериозна разлика межди нещо което е +1000% (като нашето Лешерко Китайско Карго) и ФИБ която е -50% за същия период!
Едното ще пада, другото ще расте!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Цяло чудо е, че вече втори ден се задържа на и над 1.80. Самосвалът скоро ще се разтовари. Може би и под 1.50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Oхх как обичам да ми говорят за рискДа видим...
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеХубава е темата за риска, но трябва правилно и да говорим за рисковете, да ги оценяваме и аршина да е подобрен.
Риска тук спадна значително през последните 2 г.
- Държавата акционер (навсякъде по света това е = по-малък риск) - да, ако беше по пазарна стойност. Сега имаш един скелет, който не е ясно кога и как може да гръмне и да отвее някакъв дял от акционерите
- почти 200 милиона в баланса (от увеличението 2020) - да беше казал от печалбата, щеше да е по-меродавно, поради т.1
- ЕЦБ надзорник - и мислиш, че това е "хубаво"? За депозантите - да, за банката....я виж какво е MREL
- План за Еврото - с евро, без евро - все тая
- Борисов не е на власт. Нале всички искаха промяната?? - на младо прасе... и нов бардак... нали знаеш.
- Ръст при имотите, заплатите, спад при безработицата, спад при лошите кредити в системата - ко речи? Сега като изтекат пандемичните отсрочки, като бнб вдигне антицикличния буфер, грозното разминаване на прогнозата на бнб и мф за инфлацията и ръста на бвп, които и в двата случая са насочени към г*за на кредитоискателите?
- ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ С "РИСКОВЕТЕ"?? ДА МОЛЯ, почва да става забавно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеНезнам при тези подобряващи се резултати колко лоша новина трябва да излезе, за да се докара до под 1.5.така че,всичко е възможно във всеки един момент ...особедно пък сега
БаЙ Георгиус също може да поднесе доста изненади в един моментLast edited by petrg5s; 03.02.2022, 18:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Печалбата, ако икономически вървим добре, само ще се увеличава. Тук проблемите основно са от друго естество, иначе банката, въпреки мажовците и скелетите в гардероба, е много подценена от пазара. Тук си е класически high risk - high reward. А сега и с последните резултати мисля, че няма да мине много време преди да запролетим на поне 2.5.
Риска тук спадна значително през последните 2 г.
- Държавата акционер (навсякъде по света това е = по-малък риск)
- почти 200 милиона в баланса (от увеличението 2020)
- ЕЦБ надзорник
- План за Еврото
- Борисов не е на власт. Нале всички искаха промяната??
- Ръст при имотите, заплатите, спад при безработицата, спад при лошите кредити в системата
- ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ С "РИСКОВЕТЕ"??
Какво да кажем за Молдован банката (справка Казакстан, Украйна) или за Китайското карго (Лешерко)?Там няма ли рискове?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Точно! Сегашните мажовци защо не кешират труда си и да си гледат спокойно старините, да се радват на внуци, яхти и пр. Без да си в прожекторите на журналисти, миноритари, чиновници, Шиши-та.. ненужен стрес)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Цяло чудо е, че вече втори ден се задържа на и над 1.80. Самосвалът скоро ще се разтовари. Може би и под 1.50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениередете се на аска, като ви полеят до 1,50 да не ревете после
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Печалбата, ако икономически вървим добре, само ще се увеличава. Тук проблемите основно са от друго естество, иначе банката, въпреки мажовците и скелетите в гардероба, е много подценена от пазара. Тук си е класически high risk - high reward. А сега и с последните резултати мисля, че няма да мине много време преди да запролетим на поне 2.5.
Ако ли не, алтернативата я знаем. Ovo je standard.
Edit: Ама тогава не мисля, че само тази банка ще ни е проблема.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНещо ми подсказва, че на тази позиция не й трябва нищо друго освен още 1-2 силни Q-та, за да повярват инвеститорите, че високата печалба не е еднократна.
Коментар
Коментар