Лаура не пита ли за ... скиорите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Оттук нагоре ли? Малко е! Имам много!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Леф и шейсе !
Коментар
-
Според мен това ще е акцията на 2022 година!
Коментар
-
Според мен това ще е акцията на 2022 година!
Леф и шейсе !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
Както каза и Пухчето - първа цел - 2.69
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеДобър завъшек днес. Тук определено някой знае нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеНещо като обратна дивергенция с индекса се формира.
[ATTACH=CONFIG]n3894660[/ATTACH]
Струва ми се, че сме за нагоре...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lars Разгледай мнениеПо бързите ще направят едни 10-тина процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение2.05 подпира яко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеВсички сме наясно, че цената на акцията е на тези нива заради тоталното недоверие в мажоритарите и нежеланието им да споделят благата с нас. Ако ни отпуснат някакъв смислен дивидент / 30-50%/ от миналогодишната печалба, ще върнат ли доверието ни? Моето не изцяло, но от малко над нулата ще се покачи леко. А на тези, чието доверие е на абсолютната нула, може би ще стане примерно 10%. Това достатъчно ли е за да си купят акции? За всеки различно, но със сигурност ще има желаещи да поемат такъв риск при евентуалната възможност дивидентът да стане практика. Аз при такъв благоприятен сценарий тази година бих реинвестирал дивидента в акции на ПИБ.
П.П. Преломният момент за пазара, според мен, ще е не толкова разпределянето на дивидент, а едно евентуално поглъщане на банката от външен инвеститор (може и сливане с друга банка, оперираща в България). Вече видяхме сливането на Банка ДСК и Експресбанк, ОББ и СИБанк. Сега предстои да приключи сливането на ОББ с Райфайзенбанк. Тогава вече отношението към банката ще се промени тотално. Пожелавам на всички подобен сценарий!Vanitas vanitatum...
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар