Първоначално изпратено от Пухче$
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Печалбата, ако икономически вървим добре, само ще се увеличава. Тук проблемите основно са от друго естество, иначе банката, въпреки мажовците и скелетите в гардероба, е много подценена от пазара. Тук си е класически high risk - high reward. А сега и с последните резултати мисля, че няма да мине много време преди да запролетим на поне 2.5.
Ако ли не, алтернативата я знаем. Ovo je standard.
Edit: Ама тогава не мисля, че само тази банка ще ни е проблема.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНещо ми подсказва, че на тази позиция не й трябва нищо друго освен още 1-2 силни Q-та, за да повярват инвеститорите, че високата печалба не е еднократна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Точно! Сегашните мажовци защо не кешират труда си и да си гледат спокойно старините, да се радват на внуци, яхти и пр. Без да си в прожекторите на журналисти, миноритари, чиновници, Шиши-та.. ненужен стрес
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениена тази позиция и трябва продажба, няма кой да им повярва на тези... имам предвид продажба на банката.
не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеМНОГО ЯСНО, ЧАКА В НИСКОТО НЯКОИ ЗОРЛИИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеВСЯКА СУТРИН НА АУКЦИОНА НЯКОЙ УМНИК ИМ ОБИРА ЕВТИНИТЕ АКЦИИ
ПОСЛЕ СЕ ОСЛУШВА.ДО ДРУГИЯ ДЕН.ДА СЕ НАСАБИРАТ ОЩЕ ГЪЛЪБЧЕТА.
Коментар
-
ВСЯКА СУТРИН НА АУКЦИОНА НЯКОЙ УМНИК ИМ ОБИРА ЕВТИНИТЕ АКЦИИ
ПОСЛЕ СЕ ОСЛУШВА.ДО ДРУГИЯ ДЕН.ДА СЕ НАСАБИРАТ ОЩЕ ГЪЛЪБЧЕТА.
УТРЕ СУТРИН КАТО КУПИ ПАК 15К.ЦЕНАТА ЩЕ Е КЪМ 2ЛВ.Last edited by superexpert; 03.02.2022, 11:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Съгласен съм че обратното изкупуване може да бъде много ефективно за вдигане на цената, но обратно изкупените акции се вадят от капитала при изчислението на капиталовата адекватност. Така че БНБ по-скоро би разрешила дивидент отколкото обратно изкупуване. Освен това за обратното изкупуване трябва да се гласува програма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
То и разпределения дивидент излиза от капитала на практика. С по-малко пари ще постигнат по-голям ефект върху цената на акцията. Но явно не им пука за цената, доказали са го с годините.
- 1 like
Коментар
Коментар