Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение0.74 лева печалба на акция!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениесамо да попитам- Летите ли?Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение0.74 лева печалба на акция!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Надявам се, няма да е излишно мнение на обикновен човек, споделяно и от много негови колеги. Нямам акции и не бих си купил. Клиент съм обаче и то доволен. Когато пукна КТБ имах пари и в двете. Трябваше или да спасят и двете или да си ходят заедно още тогава. Таксите са прилични - могат само фин тех да ги бият. За мен най-големият плюс обаче е, че ел бакнирането не просто слага в малкия си джоб другите родни, а направо е на световно ниво! Това, че държавата е акционер, не ме успокоява. Точно тук се старая да съм далеч от гарантираните въпреки, че често се уливам. Но я харесвам и ще продължавам да я ползвам. Ако темата я преглеждат, от където трябва - браво за ел банкирането и продължавайте да го развивате!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеБНБ премахва ограничението за разпределяне на печалбата на банките
От 1 април отпада мярката за ограничаване на чуждестранните експозиции на банките като част от антикризисния пакет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЕдно нещо ме озадачава днес. Липсата на разпродажби тук?
МАЙ В МОМЕНТИ КАТО ТОЗИ НА ХОРАТА ИМ ПРОСЛЕТВА КАКВО ПРЕДИМСТО Е ДЪРЖАВАТА ДА ТИ Е АКЦИОНЕР! Аз го пиша от две години, че държавата да е акционер е огромен плюс!
Днес сптяха и бюджета! ЗНАЧИ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ОЩЕ ОЩЕ МНОГО ПАРИ ЗАРАДИ СЛУЧВАЩОТО СЕ!
Хаааркооо,...МСииимоов ;- вдигни си шалтера,- та да ти светне и на теб!
За да си видиш счупения аршин!!!
За пример си на амбразурата в Проб.ИнвестБанк ...- за някакви си мижави 15%,
а плюеш и злорадстваш там де държавата е стъпила с над 51% ...
прибирай се без бой в отделението и се вържи преди везитацията!!!
Коментар
-
Едно нещо ме озадачава днес. Липсата на разпродажби тук?
МАЙ В МОМЕНТИ КАТО ТОЗИ НА ХОРАТА ИМ ПРОСЛЕТВА КАКВО ПРЕДИМСТО Е ДЪРЖАВАТА ДА ТИ Е АКЦИОНЕР! Аз го пиша от две години, че държавата да е акционер е огромен плюс!
Днес сптяха и бюджета! ЗНАЧИ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ОЩЕ ОЩЕ МНОГО ПАРИ ЗАРАДИ СЛУЧВАЩОТО СЕ!
Коментар
-
Брао. Ама как лесно се спуска... как само лети ...като Алберто Томба от Банско...
Ските намазани с вакса, .. сами летят, сами летят,
като летящо килимче по склона Тодорка
Много добре. Много добре
Продължавайте все така играчори. Палец ви стискам, ... ама между другите пръстиЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар