If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само БЛА .... след БЛА
какъв ЕУБГ бре.... очаквам тия да скроят поредната 'шапка' и да си бият камшика. дреме им на райбера за спекуланти и пишман-акционери
за съжаление така ги виждам аз нещата тук, колкото и да не ми се иска. по-добре реалист, отколкото оптимист с широко отворен аздник и продънен джоб/портфейл.
пс: имам много еубг, но прозрачността и шибаното отношение към акционерите е явен показател за намеренията на собствениците.... накрая на оптимистите ще им излезне през носа... а може и през г..а... само времето ще покаже!
на база скромния ми опит мога да изведа вече формула с която да се изчисли
потенцияла за печалба от една акция на БФБ
цена до 2г = моментна цена Х трол фактор
трол фактор- брой негативни мнения появяващи се до 2ч след всяка добра новина за компанията
само БЛА .... след БЛА
какъв ЕУБГ бре.... очаквам тия да скроят поредната 'шапка' и да си бият камшика. дреме им на райбера за спекуланти и пишман-акционери
за съжаление така ги виждам аз нещата тук, колкото и да не ми се иска. по-добре реалист, отколкото оптимист с широко отворен аздник и продънен джоб/портфейл.
пс: имам много еубг, но прозрачността и отношение към акционерите е явен показател за намеренията на собствениците.... накрая на оптимистите ще им излезне през носа... а може и през г..а... само времето ще покаже!
Коментар