IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
    на база скромния ми опит мога да изведа вече формула с която да се изчисли
    потенцияла за печалба от една акция на БФБ

цена до 2г = моментна цена Х трол фактор

трол фактор- брой негативни мнения появяващи се до 2ч след всяка добра новина за компанията

всичките ти модели ще пропаднат в бъдеще време, доказано е че няма точен модел за всеки произволен момент, (всъщност не че е доказано точно но няма и контрапример за опровергаване, нещо като състоянието на "великата" Фермат-теорема, преди да я докажат) разчиташ на стари данни, минала вече периодика, изживени пазарни емоции които винаги са различни в някаква степен в следващ момент.
    Наблюдавам борсата от повече от 10 г. - това ми говорят цифрите Имало съм много самозаблуждения за предишни моменти - не става. особено за неликвидна борса като нашата за която ефекта на пеперудата може да е с по-голяма значимост отколкото в ... Бразилия )))
    Last edited by precakanoto; 28.07.2015, 23:11.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• на база скромния ми опит мога да изведа вече формула с която да се изчисли
      потенцияла за печалба от една акция на БФБ

цена до 2г = моментна цена Х трол фактор

трол фактор- брой негативни мнения появяващи се до 2ч след всяка добра новина за компанията

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Интересно как тогава се подлъгаха тия опитни инвестиционни акули

Чужд фонд купи 12% от Еврохолд за 8 млн. евро
        Бате ти да видиш тук да стане една втора КТБ....
        ще те чета с кеф, какви ще ги пишеш манипулаторски

тия тук само кредити теглят и го местят от единия в другия.
        кога ще си изплатят кредитите? кога ще си приберат вземанията?
        Пармалат, КТБ и други подобни.... на такова ми мирише тук скоро, АКО някой не ги изкупи скоро на безценица при тия борсови котировки и после отпише за радост на новите собственици (ако някога се появят)

Коментар

• Тия дето са се подхлъзнали не ги знам ама излиза че от бг измамниците по-добри няма .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Интересно как тогава се подлъгаха тия опитни инвестиционни акули

Батя, може да има разлика от от акула до акула. А как се подлъгаха тези които бяха купили Оцк или Кремиковци и др.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Интересно как тогава се подлъгаха тия опитни инвестиционни акули

Коментар

• На мен цялата схема не ЕУБГ ми изглежда по следния начин:
                Взема се някаква компания, която се води с доста завишени активи, като цената, която се плаща за нея е символична.
                В последствие въз основа на активите(включително и новопридобитите), които притежава ЕУБГ се тегли заем от някоя финансова институция
                След това заема изчезва някъде и ако все още има кой да се хване на хорото им схемата се повтаря до момента в който всичко рухва
                Дребните инвеститори не са целта явно тука, а по-скоро големите институции - тези които пускат парите
                Искрено се надявам, че не е поредната бушон компания на БФБ, но за съжаление точно на такива ми приличат вече
                Един път хванах горещия котлон на излъсканата енемона, не мисля да повтарям с не по-малко изчеткания ЕУБГ

Успех на куражлиите

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                  Тук стана дивидентна позиция отвсякъде
                  то тФа убаво, ама нас какво ни грее това!??

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Еха - дивидент от 1,5 мил. от Стар Моторс за Авто Юнион. Красота
                    Тук стана дивидентна позиция отвсякъде

Коментар

• В случая според мен не е важна толкова моментната оценка на застрахователните активи на Креди агрикол в Гърция а по скоро размера на пазара които държат.

Ако се стабилизира Гърция оценката на активите ще порасне доста, важното е за сега да има приличен дял от пазара.
                      Съответно риска е да загубят десетина милиона ако нещо с Гърция съвсем се сговняса.
                      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Еха - дивидент от 1,5 мил. от Стар Моторс за Авто Юнион. Красота
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• От много селекция човек може да се докара до неправилна ерекция .

Коментар

• Ти нали си много селективе с холдингите Нов век и Варна, нас не ни мисли с дивидентните акции.Купувай още шитове и троли още срещу дивидентите

Коментар

• Човек, трябва да е изключително селективен днешно време на БФБ.
                              Примерите са много вече. Селективен не само като компании, но и от към цена.

Набедените са хубави акции, където е най-силен овчия ентусизъм са най-опасни, както и където има много химия в отчетите, чести увеличения на капитала тип разводняване.
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Българска компания придоби гръцка с 1млрд лева активи и цената й на БФБ не помръдна и със стотинка?!?! Не немисля че БФБ е умряла, просто има компании на които никой вече НЕ ВЯРВА!

На едно мнение сме, но много бъркат всички като тръбят за тези прословути "активи".
                                Туй ич не са активи ...

Коментар

Working...
                                X