Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
резултати юли
http://x3news.com/download/?id=291640destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЗатвориха шоурумите на Вапцаров и сега строят нови.
тия смешници така ще ни изпържат, че свят ще ни се завие.
тогава и батя ви и кимру и цие газ ще пикат и Ц4 акат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениевлизат в изкуството?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениесамо БЛА .... след БЛА
какъв ЕУБГ бре.... очаквам тия да скроят поредната 'шапка' и да си бият камшика. дреме им на райбера за спекуланти и пишман-акционери
за съжаление така ги виждам аз нещата тук, колкото и да не ми се иска. по-добре реалист, отколкото оптимист с широко отворен аздник и продънен джоб/портфейл.
пс: имам много еубг, но прозрачността и шибаното отношение към акционерите е явен показател за намеренията на собствениците.... накрая на оптимистите ще им излезне през носа... а може и през г..а... само времето ще покаже!
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениена база скромния ми опит мога да изведа вече формула с която да се изчисли
потенцияла за печалба от една акция на БФБ
цена до 2г = моментна цена Х трол фактор
трол фактор- брой негативни мнения появяващи се до 2ч след всяка добра новина за компанията
какъв ЕУБГ бре.... очаквам тия да скроят поредната 'шапка' и да си бият камшика. дреме им на райбера за спекуланти и пишман-акционери
за съжаление така ги виждам аз нещата тук, колкото и да не ми се иска. по-добре реалист, отколкото оптимист с широко отворен аздник и продънен джоб/портфейл.
пс: имам много еубг, но прозрачността и отношение към акционерите е явен показател за намеренията на собствениците.... накрая на оптимистите ще им излезне през носа... а може и през г..а... само времето ще покаже!Last edited by chronos; 29.07.2015, 18:39.
Коментар
Коментар