IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Записахме и тук печалба.
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Някой май вече прочете отчета.....
      Скоро и другите ще го "четем"

П.П. Само лошо, че пощальони продават, а те имат доста.
      Last edited by 15%; 28.02.2014, 17:28.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        за 9-те месеца на 2013 77 мил приходи от продажби на автомобили и резервни части
        за Q4 2013 - 43 мил
        И тук стрелба ще да има скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          да бе, и аз това гледах преди малко, да не повярваш

пъки и годината почна добре
          за 9-те месеца на 2013 77 мил приходи от продажби на автомобили и резервни части
          за Q4 2013 - 43 мил
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

Автото най-сетне на печалба - при чувствително увеличение на приходите.
            Отчетът ли излезе?

Коментар

Автото най-сетне на печалба - при чувствително увеличение на приходите.
              да бе, и аз това гледах преди малко, да не повярваш

пъки и годината почна добре

Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчете общо 336 продадени автомобила през месец януари спрямо реализираните 130 броя през месец януари 2013.

Коментар

• Автото най-сетне на печалба - при чувствително увеличение на приходите.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...i_po_rumunski/

Бях подочул за тези събития - ама то било голямо шоу..... лиценза ще ни взема, а ма ха
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                    Цени от 1.50 определено ще видим ,
                    въпроса е кога ?
                    Дано , дано дано .....до всеки един инвеститор застане поне още едни с пари
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Euroins Romania To Raise Share Capital By RON100M, To RON238.5M
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от beginner Разгледай мнение
                        Какво става с този холдинг? Накъде ще ходи? То май по-надолу от това трудно ще слезе, но дали ще видим скоро цени от 1,5 и нагоре или все така ще се върти около лева, докато не почнат да вадят печалба?
                        Цени от 1.50 определено ще видим ,
                        въпроса е кога ?

Коментар

• Какво става с този холдинг? Накъде ще ходи? То май по-надолу от това трудно ще слезе, но дали ще видим скоро цени от 1,5 и нагоре или все така ще се върти около лева, докато не почнат да вадят печалба?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                            Трябваше да земеш една Маздичка, тая Х5-ца мутрее
                            Аз 7 г. карах една Мазда 6 купена от магазина. Много читава кола, не ми даваше никъв повод да я сменям, ама ми омръзна бее.. Искаше ми се да опитам и аз джипка, пък и германско и така...

Коментар

• добри резултати за холдинга и под очакванията ми при инс-а!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                http://www.capital.bg/biznes/media_i...p=2#storystart

"Попитахме и "Мобилтел", и "Евроинс" дали използват услугите на PR агенция, за да управляват корпоративния си имидж онлайн и ако да - коя е тя. От "Мобилтел" отговориха лаконично, че работят с фирма за SEO оптимизация, но не посочиха името й. Интересен коментар обаче получихме от председателя на Надзорния съвет на "Евроинс иншурънс груп" Асен Христов: "Не плащаме на агенция да пише коментари и никой от нас не се занимава с това. Това е последното нещо, за което бихме давали пари", каза той, но после добави: "Предполагам, че дребни акционери в "Евроинс" се стремят да пускат добри мнения за компанията и това е свързано с надеждата им те да се отразят положително на пазарната цена на акциите. Забелязвал съм преди във форума на "Инвестор.БГ" такива участници, които публикуват хвалебствени коментари за застрахователя, вероятно са се преместили и към други форуми. Но това не е корпоративна политика на компанията. Аз лично предпочитам по сделката с "Интерамерикан" да не се пишат изобщо такива коментари, но не мога да ги спра.""
                                абе и бай Асен ще не ще поглежда форума!!!

Коментар

Working...
                                X