Записахме и тук печалба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеза 9-те месеца на 2013 77 мил приходи от продажби на автомобили и резервни части
за Q4 2013 - 43 мил
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеда бе, и аз това гледах преди малко, да не повярваш
пъки и годината почна добре
за Q4 2013 - 43 милНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАвтото най-сетне на печалба - при чувствително увеличение на приходите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАвтото най-сетне на печалба - при чувствително увеличение на приходите.
пъки и годината почна добре
Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчете общо 336 продадени автомобила през месец януари спрямо реализираните 130 броя през месец януари 2013.
Коментар
-
http://www.capital.bg/biznes/kompani...i_po_rumunski/
Бях подочул за тези събития - ама то било голямо шоу..... лиценза ще ни взема, а ма хаНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеЦени от 1.50 определено ще видим ,
въпроса е кога ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от beginner Разгледай мнениеКакво става с този холдинг? Накъде ще ходи? То май по-надолу от това трудно ще слезе, но дали ще видим скоро цени от 1,5 и нагоре или все така ще се върти около лева, докато не почнат да вадят печалба?
въпроса е кога ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТрябваше да земеш една Маздичка, тая Х5-ца мутрее
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttp://www.capital.bg/biznes/media_i...p=2#storystart
"Попитахме и "Мобилтел", и "Евроинс" дали използват услугите на PR агенция, за да управляват корпоративния си имидж онлайн и ако да - коя е тя. От "Мобилтел" отговориха лаконично, че работят с фирма за SEO оптимизация, но не посочиха името й. Интересен коментар обаче получихме от председателя на Надзорния съвет на "Евроинс иншурънс груп" Асен Христов: "Не плащаме на агенция да пише коментари и никой от нас не се занимава с това. Това е последното нещо, за което бихме давали пари", каза той, но после добави: "Предполагам, че дребни акционери в "Евроинс" се стремят да пускат добри мнения за компанията и това е свързано с надеждата им те да се отразят положително на пазарната цена на акциите. Забелязвал съм преди във форума на "Инвестор.БГ" такива участници, които публикуват хвалебствени коментари за застрахователя, вероятно са се преместили и към други форуми. Но това не е корпоративна политика на компанията. Аз лично предпочитам по сделката с "Интерамерикан" да не се пишат изобщо такива коментари, но не мога да ги спра.""
Коментар
Коментар