IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.capital.bg/biznes/media_i...p=2#storystart

"Попитахме и "Мобилтел", и "Евроинс" дали използват услугите на PR агенция, за да управляват корпоративния си имидж онлайн и ако да - коя е тя. От "Мобилтел" отговориха лаконично, че работят с фирма за SEO оптимизация, но не посочиха името й. Интересен коментар обаче получихме от председателя на Надзорния съвет на "Евроинс иншурънс груп" Асен Христов: "Не плащаме на агенция да пише коментари и никой от нас не се занимава с това. Това е последното нещо, за което бихме давали пари", каза той, но после добави: "Предполагам, че дребни акционери в "Евроинс" се стремят да пускат добри мнения за компанията и това е свързано с надеждата им те да се отразят положително на пазарната цена на акциите. Забелязвал съм преди във форума на "Инвестор.БГ" такива участници, които публикуват хвалебствени коментари за застрахователя, вероятно са се преместили и към други форуми. Но това не е корпоративна политика на компанията. Аз лично предпочитам по сделката с "Интерамерикан" да не се пишат изобщо такива коментари, но не мога да ги спра.""

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Браво, браво! Със здраве да си ги карат собствениците!
      И да правят гражданска и Каско в Евроинс
      Трябваше да земеш една Маздичка, тая Х5-ца мутрее

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчете общо 336 продадени автомобила през месец януари спрямо реализираните 130 броя през месец януари 2013.
        Браво, браво! Със здраве да си ги карат собствениците!
        И да правят гражданска и Каско в Евроинс

Коментар

• Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчете общо 336 продадени автомобила през месец януари спрямо реализираните 130 броя през месец януари 2013.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнение
            Така си е! Няма отърваване! Това му е трети ник с който се заяжда с мен.
            Нали си спомняш в детската градина - като се дърпат по плитките, значи се харесват..

Коментар

• Така си е! Няма отърваване! Това му е трети ник с който се заяжда с мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнение
                Успокой се бе братле! Така ще си предизвикаш инфаркт! Много злоба влагаш!
                'айде до утре! Цуни жена си!
                Брях,Галба,Людмилата с емблемите и тук те е нагазил,ей..,няма да се отървеш лесно..,ей..

Коментар

• Първоначално изпратено от tod74 Разгледай мнение
                  Ти май наистина не разбираш от грешка и нямаш доблест теб ще те изтрият още утре.

Успокой се бе братле! Така ще си предизвикаш инфаркт! Много злоба влагаш!
                  'айде до утре! Цуни жена си!

Коментар

• Людмилата с ембелмите

Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнение
                    Бихме могли да разговаряме! Разбира се ,ако си достатъчно умен! В противен случай ще те изтрият завинаги! Спри пиенето! Утре ще си по- умен!
                    Ти май наистина не разбираш от грешка и нямаш доблест теб ще те изтрият още утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от tod74 Разгледай мнение
                      Извън играта си цял живот.

Бихме могли да разговаряме! Разбира се ,ако си достатъчно умен! В противен случай ще те изтрият завинаги! Спри пиенето! Утре ще си по- умен!

Коментар

• Людмилата с емблемите

Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнение
                        Извън играта съм от няколко месеца! В случай ,че вдигнете цената над лев влизам и затварям веднага след мижава печалба!
                        Извън играта си цял живот.

Коментар

• не знам дали сме много, но сме много силни а и повече ще ставаме като брой и сила както изглежда
                          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                            ама тя ще дойде и печалбата от основна дейност ама тогава цената нали се сещаш къде ще е както казва и колегата тук се търгуват очаквания
                            Ставаше дума за сегашната ситуация, а в бъдеше какво и как никой не знае. Вие очаквате, а аз засега ще чакам с вас - много сте силни сте!

Коментар

• ама тя ще дойде и печалбата от основна дейност ама тогава цената нали се сещаш къде ще е както казва и колегата тук се търгуват очаквания
                              Keep going ...

Коментар

• Ако някой мисли че печалбата на застрахователя не е в резултат на сливането, а на нормалната дейност на дружеството си е наивник според мен. Това обаче не пречи на пазара. Аз също влязох с рогата тази сутрин.

Коментар

Working...
                                X