Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТя тази, че няма да стане - няма!
Аз друго да питам: знае ли някой какво става с обратното изкупуване на 1-1,40 лв. Мисля, че някъде по техните съобщения бях чел нещо подобно. Та изкупено ли е нещо, ако да - колко? ..........Кимру?
Коментар
-
Tower Group turns down unsolicited proposal from Euroins Insurance Group
Tower Group received an unsolicited letter dated May 12 from Eurohold Group and Euroins Insurance Group outlining a proposed stock-for-stock transaction pursuant to which EIG would acquire Tower. Tower’s board of directors has unanimously determined that such proposal does not constitute and could not reasonably be expected to lead to a “Superior Proposal” as defined in the merger agreement amended as of May 8, among Tower, ACP Re, and London Acquisition Company Limited. As a result, Tower will not pursue the proposal contained in the letter. Tower continues to be bound by the terms of the merger agreement with ACP Re
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеШегуваш се, нали?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТя тази, че няма да стане - няма!
Аз друго да питам: знае ли някой какво става с обратното изкупуване на 1-1,40 лв. Мисля, че някъде по техните съобщения бях чел нещо подобно. Та изкупено ли е нещо, ако да - колко? ..........Кимру?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕ кво ще я бъде ли тая сделка? Някой знае ли нещо?
Аз друго да питам: знае ли някой какво става с обратното изкупуване на 1-1,40 лв. Мисля, че някъде по техните съобщения бях чел нещо подобно. Та изкупено ли е нещо, ако да - колко? ..........Кимру?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениематериала в капитал е леко злобно написан
но анализите в края имат логика и аз
не виждам проблем ако руски капитал се опитва да ползва холдинга като посредник
ако ще донесе печалба тука
мръсни пари няма в крайна сметка ако създават работни места и икономика
поне означава че имат апетит да купуват и растът още което си е супер
...а коментара в Капитал че искали да купят нещо два пъти колкото пазарната си оценка
не е проблем на холдинга а на БФБ
ако има гледаш показателте цената на акциите трябва да е двойна ама .....
всеки да си прави сметката...мене ме радва че продавачи има в момента
Коментар
-
материала в капитал е леко злобно написан
но анализите в края имат логика и аз
не виждам проблем ако руски капитал се опитва да ползва холдинга като посредник
ако ще донесе печалба тука
мръсни пари няма в крайна сметка ако създават работни места и икономика
поне означава че имат апетит да купуват и растът още което си е супер
...а коментара в Капитал че искали да купят нещо два пъти колкото пазарната си оценка
не е проблем на холдинга а на БФБ
ако има гледаш показателте цената на акциите трябва да е двойна ама .....
всеки да си прави сметката...мене ме радва че продавачи има в момента
Коментар
-
Чистят и румънският портфейл
Спадът в премийния приход, особено съществен при Евроинс Румъния, се дължи на
стратегическото решение на ръководството, да намали експозициите към рискови
клиенти по видове застраховки, които се отличават с висока честота на щетите.
Тарифите по Гражданска отговорност на автомобилистите бяха увеличени с над
10%, а тези по застраховка Каско - с над 15%, което е в унисон с тенденцията и при
другите пазарни играчи, заложили на постигането на устойчив технически резултат,
доведе до намаляване на брутния премиен приход с над 26%.
За първите четири месеца на 2014 година автомобилният холдинг в групата на
Еврохолд отчита 99% ръст с реализираните 1 295 продажби на нови леки и
лекотоварни автомобили, по предварителни данни, спрямо 651 броя за съпоставимия
период на 2013 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеМалко го надценявате Цецо - при сегашното положение 200 мил. долара са доста пари дори и за него. Руснаците си имат други грижи.
Статията си е ОК, нека не се правим на луди.
"Тук фундаментален въпрос е и как "Еврохолд" би финансирл дупките в баланса на TGI. Холдингът успешно си партнира с руската ВТБ и тук може да се търсят възможни решения, както и дори хипотези, че българската компания действа просто като посредник (логично напоследък руска държавна банка не била добре дошъл инвеститор в САЩ)."Last edited by Alee; 17.05.2014, 18:04.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекоментари за резултатите от април или за материала в Капитал?
Очаквам силен ръст !Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар